Terug

Wie kan een mannenvoet mooi maken?

Joost van den berg

Ik heb op beide grote tenen een kalknagel en wil van de zomer graag op blote voet lopen, waar kan ik twee gelnagels laten plaatsen??


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Joost,

Ben je al eens bij de huisarts geweest hiervoor? De huisarts behandeld de kalknagel wat eigenlijk een schimmelnagel is, met medicijnen. Een schimmelnagel moet namelijk van binnenuit bestreden worden. Alle produkten die op de markt zijn om een schimmelnagel te helpen verdwijnen daarmee bedoel ik zelfmedicatie gaan zeer zeker niet helpen. die dringen niet ver genoeg door de nagelplaat heen om de schimmel te bestrijden.

Met de juiste medicatie zijn jouw schimmelnagels na 9 maanden weg en heb je mooie nieuwe nagels 

Een gelnagel is voor vrouwen een mooie oplossing omdat zij vaak een kleur op hun tenen hebben waarmee je een hoop kan maskeren. Er is een cover gel die is wat donkerder waarmee je wel iets kan maskeren. 

Mijn advies: ga eerst naar de huisarts, en bezoek een goede pedicure, zij kunnen jouw helpen met het probleem te verhelpen. 

Een goede pedicure maakt jouw nagels al een stuk mooier in model zodat ze niet zo heel erg meer opvallen. 

Als je alles al geprobeerd hebt is er nog een andere oplossing: Ik heb namelijk hetzelfde probleem gehad en na alle medicatie pedicures enz. waren de kalknagels nog niet weg. Gel en Acrylnagels deden zeer omdat een schimmelnagel poreus is, dus dat was voor mij geen oplossing

Mijn huisarts heeft mijn kalknagels van mijn tenen af getrokken, waarna ik na 9 maanden  prachtige nieuwe nagels heb op mijn grote tenen, :)

 Succes ermee,

Met vriendelijke groet, Petra's Nails 4 You te lisse