Terug

Wat kan ik doen aan ontstoken vingers bij het zetten van nagels?

Elise

Sinds mijn zwangerschap 3 jaar geleden krijg ik elke keer zodra ik kunstnagels heb (gel, acryl of gewone plakkers) ontstekingen in mijn vingertoppen. Zo erg dat er gewoon pus uit mijn vingertop komt. Nu ben ik een zeer erge nagelbijtster, maar voor mijn zwangerschap heb ik nooit problemen ervaren en liet ik netjes elke maand mijn nagels doen. Nu kan ik dat dus al 3 jaar niet meer en ik kom maar niet van het nagelbijten af. Als ik nagels heb, gaat het een paar dagen goed, maar binnen een week begint het. Dan zijn mijn vingers pijnlijk, en komt er pus onder de kunstnagel vandaan. Kan iemand mij misschien vertellen hoe dit kan en wat ik er eventueel aan kan doen zodat ik toch mooie nagels kan hebben?

 

Alvast bedankt!


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hoi Elise,

 

Dat is wel heel vervelend ja!

Zeker als je nagelbijter bent wil je graag mooie nagels.

Ik denk dat je door de jaren heen een allergie ontwikkeld hebt voor gel of acryl, dit gebeurt vaker.

Je zou het beste naar je huisarts of dermatoloog kunnen gaan voor een allergietest.

Mocht hier uitkomen dat je allergisch bent voor de bestanddelen van kunstnagels, zou ik als ik jou was geen kunstnagels meer dragen.

Ik zou zeggen maak een afspraak, en doe de test. Als je wil kan ik eens voor je rondvragen wat hier nog een oplossing voor is. Ik ben zelf beginnend nagelstyliste, en  zou je hier graag bij willen helpen.

 

Groetjes,

Yvonne van der Lingen

Proud Nailz