Terug

Producten

anita

Mijn vraag is: wat zijn de producten als je een eigen nagelstudio aan huis begint, die je echt nodig hebt. Waar kom je kwa kosten dan ongeveer op uit. Kun je bijvoorbeeld gewoon aan een tafel zitten of heb je daar een speciale tafel voor nodig. Ik wil aan de opleiding beginnen maar wil wel eerst weten waar je eigenlijk ook nog meer in moet investeren.

 

met vriendelijke groet anita


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Anita, het best is om inderdaad aan een speciale tafel te zitten. Deze speciale tafels hebben een ingebouwde afzuiging dat stofdeeltjes van he vijlen opzuigt. Dit is voor de gezondheid van jezelf maar ook voor die van de klant belangrijk.

 

Een tafel heb je al vanaf 200 euro maar op marktplaats staan ze ook voor goedkoper.

 

Qua spullen is het echt afhankelijk van het merk waar je mee wilt gaan werken.

 

Ik ben zelf net startende en om te oefenen heb ik met een goed betaalbaar, redelijk goedkoop merk gewerkt. Nu ik wat gevorderd ben wil ik toch overstappen op de echte kwaliteitsproducten, maar daar betaal je dan ook weer voor.

 

Buiten dat "merk" verhaal is het maar ne wat jij lekker vind werken. De ene werkt het fijnst met een duur merk. De ander werkt met een goedkoper merk lekker. Dat is echt zo verschillend.

 

Het is eerst veel investeren eer je er wat aan verdient. Maar het is het waard! Het is echt heel leuk om te doen.

 

Schaf in het begin gewoon aan wat je ook echt nodig hebt... en spaar daarna om weer nieuwe spullen aan te schaffen.

 

Als je het graag wilt doen moet je het zeker doen!

 

Veel succes bij het maken van jou keuze.

 

Mvg,

LaChicaNails


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

ik gebruik zelf young nails en sence . je kan wel goedkope troep gebruiken van bv nail euro discount maar dan kan je binnen 1 week de nagels er af wippen. (heb t een keer om uit te proberen bij mezelf uitgeprobeerd en linea recta in de vuilnisbak gekieperd!!) maar mijn penseel (young nails) kost dan alleen al 28 e excl btw. maar dan kan je wel als je nagels kan zetten proffesionele kwalitatieve nagels zetten. een goedkoop penseel voor een paar euro kan je na 1 of 2 keer weggooien werkt voor geen ene meter!!

je zal eerst moeten investeren ik doe dit anderhalf jaar en hanteer lage prijzen en ben nog steeds ah investeren. (een andere ruimte als salon opknappen op de bg zodat niet al de klanten meer mn hele huis doorhoeven)