Terug

Oplossing gespleten nagels bij mannen?

Bianca

Beste nagelstudio's,

 

Weet iemand een oplossing om een gespleten nagel bij een man te repareren zodat hij netjes verder kan groeien en uiteindelijk weggevijld kan worden? Met gel of acryl?  Welke kleur om zo natuurlijk mogelijk te ogen?  En wat is het behandelplan?

 

Alvast bedankt,

 

Bianca 


2 Antwoorden

Antwoord van Lisette´'s Salon

Ik heb een man in de salon gehad met dit probleem. Ik heb de Mani-Q gebruikt van Young Nails. Deze gel is transparant en mat te vijlen, waardoor het net lijkt alsof er niks op zit. Dit heb ik een aantal keer herhaald, de nagel telkens bijgevijld en uiteindelijk het laatste stuk ook weggevijld. Daarna was het niet meer nodig om nog Mani-Q te gebruiken.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Bianca,

een product die ook zeer goed helpt is Calcium Milk van Golden Rose. Deze kan je onder andere kopen bij NailXL in Hengelo. Je brengt het gewoon op als een nagellak (kleur is transparant dus ook voor een man geschikt) en is zeker een aanrader. Zo kan deze heer zelf thuis hiermee aan de gang en hoeft hij niet met gel of acryl aan de gang (lijkt me niet voor elke man wenselijk).

Ik heb een klant van 93 jaar waarbij ik elke 3 weken een manicure geef. Na 3 weken (1 maal opbrenge) zag ik al duidelijk verschil.

 

Hoop dat u iets aan mijn antwoord heeft.

 

Groet,

 

Salon La Mirage