Terug

Nagellak allergie , kunnen acryl of gelnagels wel ?

Mio

Ik zou graag verzorgde nagels willen hebben (heb altijd heel snel een rouwrandje), maar ben allergisch voor gewone nagellak (en nog voor een heleboel andere dingen oa perubalsem, parfum ed). Nu vraag ik mij af of acryl- of gelnagels wel zouden kunnen. En zo ja, waar ik zoiets kan uitproberen voor een fatsoenlijk prijsje, desnoods 1 nagel om te testen (omgeving Breda). Want om nu een dure set te laten aanbrengen die er een uur of dag later afmoet vanwege de allergie... Wie heeft hier ervaring mee en kan mij helpen ?


4 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Mio 

Je zou kunnen vragen aan de nagelstyliste of ze een overzicht kan opgeven van de samenstelling van de gel. Als er producten in verwerkt zitten waarvan je zeker weet dat je er niet tegen kan, zou ik er niet aan beginnen. Daarnaast zou ik zeker beginnen met gel en niet met acryl, omdat acryl al een stuk chemischer is van substantie. Bij de meeste salons kun je overigens kosteloos een proefnagel laten zetten. Ik zit helaas te ver weg, maar wens je veel succes!

Met vriendelijke groet,

Debby Uitenbroek

Nagelsalon Debby in Pijnacker


Antwoord van Bio Sculpture Gel Benelux

Beste Mio, 

 

Wij zijn importeur van de Bio Sculpture Gel nagelverzorging systeem.  Wij hebben in 2004 onze product (gel) laten test en dat is gebleken 99% vrij te zijn van allergie, schimmels en nadelige gevolgen.  Dus dit sluit aan bij jouw wensen.  Als je op het volgende site, www.biosculpture.nl/consument kijkt vindt u een Bio Sculpture Gel nagelstylisten in uw omgeving.  Ik weet zeker dat als u vraagt voor een proef nagel dat ze dit een prima idee vindt.  Als er vragen zijn, kunt u gerust contact opnemen met mij. 

 

Met vriendelijke groet,

Chantel Jones

Bio Sculpture Gel

0407370008 

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hoi mio,

 

ik zit gevestigd in Oosterhout en ik kan een gelnagel bij je aanbrengen om het te proberen. Gel is hypoallergeen dus vaak de beste oplossing vOor allergieproblemen. Bel me gerust even op mocht je nog vragen hebben.

Groetjes,

esther

 

Newest Nails

0620558091 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dag Mio,

Ik heb bijna hetzelfde probleem. Uit ervaring weet ik dat acrylnagels zeker niet geschikt voor je zijn. Mijn nagelstudio is gevestigd in Breda-Oost, check mijn site: www.iNail.nl.

Ik kan een proefnagel bij je aanbrengen zodat je mijn gel kunt testen, kosteloos.

Deze gel gebruik ik voor mijzelf ook, zonder (allergische) reacties.

Ik hoop graag van je te horen, 06-17920729, of via iNail@live.nl

Groetjes,

iNail Nagelstudio Breda