Terug

Loslaten zijkanten gelnagels

Hallo specialist,

Ik heb een probleempje dat soms mijn zijkanten van mijn nagels loslaten nadat ze met een laagje gel zijn nagevuld. Dit gebeurt soms al na een paar dagen. Ook zie je de uitgroei door de gel heen. Heeft u daar een oplossing voor?

vr groeten


4 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

In princiepe zou de gel niet gelijk moeten los laten na het bijvullen hiervan.

Dit probleem kan ontstaan doordat de nagelstyliste de zijkanten van je natuurlijke nagel niet goed opgeruwd heeft met de vijl of niet goed ontvet, hierdoor wordt de hechting van de gel minder en zou het dus sneller los kunnen laten. Wat ook zou kunnen is dat de gel te dicht tegen de huid is aangebracht. Als de nagel dan gaat groeien trekt de gel los van de huid en hierdoor trekt er ook lucht onder de zijkanten.

 

Als je de uitgroei door de nieuwe gel heen ziet heeft de nagelstyliste de oude gel laag niet goed genoeg verwijderd voor dat zij er nieuwe gel overheen doet om het op te vullen. Hierdoor zie je dan de oude randen er nog door heen. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk 'oude' gel verwijderd wordt en ook alle luchtranden die ontstaan zijn, voor dat het opgevuld wordt. Als dit goed gedaan wordt hoor je er niks door heen te zien en ziet het er weer uit als nieuw.

 

Ik hoop dat je wat met het antwoord kunt.

 

Vr Gr Samantha

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

ik sluit me aan bij wat samantha zegt

het kan ook zijn dat het produkt waarmee de nagels glanzend gemaakt worden niet geschikt is voor op de natuulijke nagel

is dit produkt wel op de natuurlijke nagel gekomen dan laat dit produkt los

het gaat meestal dan om een afwerk produkt dat onder de uv lamp uithard.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Slechte prep, en te dicht bij de nagelriemen werken is vaak de oorzaak van lucht en lifting.


Antwoord van Nail perfect

De styliste heeft dan inderdaad de randen niet goed opgeruwt!!!

of de nagel is te vettig geweest!!!

Maar overal is wel wat ik heb er zelf ook altijd wel wat last van vooral tegen de tijd dat ik ze weer moet laten bijwerken. Ik smeer ze 3x per dag in met olie word het dus echt minder van! en het zorgt dat de gel aan de zijkantjes goed blijven! ideaal dus. :P over het algemeen hebben de mensen die bij mij komen er geen problemen mee ze kunnen altijd om advies vragen. en anders krijgen ze wat olie mee!!!