Terug

Hoe komt het dat mijn nagels loslaten?

Tanja

Beste nagelstudio,

 

Ik heb reeds lange tijd nagels, de laatste tijd echter komen de nagels reeds na 10 dagen los van de onderliggende nagel.  Ik heb altijd al wel snel last gehad van loslatende randjes, maar 5 nagels verliezen binnen de 10 dagen is toch wel  van het goede te veel.  De styliste heeft al vanalles geprobeerd en komt nu op het punt dat ik misschien niet tegen de producten zou kunnen.  Hebt u hiermee ervaring en zijn er andere mogelijkheden?  Mijn nagels breken zonder deze versteviging constant af en ik zou toch graag een beetje vrouwelijke handen hebbe.

 

Alvast bedankt,

 

Tanja


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Tanja,

 

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Uit je vraag kan ik niet goed opmaken wat de reden is. Om de oorzaak goed vast te stellen en te kunnen zien wat er werkelijk aan het hand is. Zal ik eerst je nagels moeten zien. Dus als je goed advies wilt hebben, kan ik je aanraden bij onze nagelstudio langs te komen. Wij zijn gevestigd aan de kapelstraat 23 te Bussum. Is dit niet in de bij jou in de buurt? Dan raad ik je aan een nagelstudio in jouw omgeving op te zoeken. Die je wel verder kan helpen. Veel succes ermee.

 

met vriendelijke groet,


Do Nails


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

ik sluit me helemaal aan bij het antwoord van bodycare....

het kan aan zoveeldingen liggen zoals: medicijn gebruik, stress, zwangerschap, conditie van de natuurlijke nagel enz enz.....

ga desnoods bij verschillende nagelstylistes langs en vergaar zoveel mogelkijk informatie....

helaas zijn er in ons beroep een hoop "kwakzalvers" die net de kennis en/of ervaring niet hebben om een goed oordeel te vellen....ik adviseer zelfs mijn eigen klanten om bij twijfel een andere styliste te raadplegen.

(ik ben vrij zeker van mn adviezen en ervaring) maar het is nog steeds een vrij beroep!!!!