Terug

Heeft er iemand een idee welke acryl echt volledig anti-allergisch is?

Marijke Motmans

Ik hoop dat iemand me kan helpen! Ik ben een Belgische nagelstyliste die reeds enkele jaren kampt met een allergie voor verschillende producten.

Vier jaar lang werkte ik met Proffessionals zonder problemen, opeens kreeg ik er een contactallergie van gepaard gaande met vreselijke jeuk en blaasjes.

Ondertussen werk ik al meer dan vier jaar met Brisa gel van Creative zonder enige problemen, graag zou ik ook terug met acryl willen werken. Young Nails geprobeerd; gevolg weer blaasjes en jeuk. Heeft er iemand een idee welke acryl echt volledig anti-allergisch is?

 

Je mag me altijd mailen: marijke.motmans@telenet.be

 

 

Groetjes,

 

Marijke


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Ik denk dat de enige oplossing is, is om nitril handschoenen te dragen...


Antwoord van Nagelstudio KiKi Nails

Beste Marijke,

 

Alle kunstnagels zijn acrylnagels of familie van de acrylaten, ook gelnagels zijn dus acrylnagels.

 

Kijk op de verpakkingen van de producten: brisa is urethaan methacrylaat, retention voor de zgn. acrylnagels is ethyl methacrylaat, op de verpakking van young nails idem dito.

 

Als je met de een wel kunt werken en met de ander niet heb je waarschijnlijk GEEN acrylaat allergie. Heb je acrylaat allergie dan kun je geen kunstnagels meer dragen en zetten, geen gelnagels en geen acrylnagels.

 

Je kunt allergie testjes laten doen bij  een huidspecialist of het ziekenhuis. Dan ben je er waarschijnlijk snel achter wat het probleem is.

 

Groetjes KiKi  | Nagelstudio KiKi Rotterdam