Terug

Gelnagels

Hallo,

Wie kan mij vertellen welke gel ik het beste kan gebruiken? Ik wil de gel bijvoorbeeld van Ezflow bestellen maar je hebt zoveel keuze nl: blush is, clear it, french it enz... Welke is een gewone gel?

Groeten Melanie


5 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo,

ik werk zelf met de merk TCi en Magnetic.

Groetjes Agnieszka


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

hoi ik heb verschillende gels gebruikt maar ben erg tevreden over IBD gels


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Ik gebruik zelf Magnetic. Maar als je een gewone gel wil kan je clear it.. gebruiken. French it is een witte gel blush it is waarschijnlijk een tranparante roze gel en clear it is tranparant.

Groetjes Saskia


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

hoi melanie ik zelf heb de gel van Magnetic ik vind deze heel fijn heb al met veel gels gewerkt . Ik werk ook nog in een nagelstudio en daar werken we met Nail Selection is ook een hele mooie gel. Maar ik denk toch dat je er zelf moet achter komen met wat voor merk je het fijnste werkt. Anders vraag eens bij wat groothandels monstertjes dan kun je wat gels uit proberen

 

 


Antwoord van Bio Sculpture Gel Benelux

Hallo Melanie,

Het is niet duidelijk waanneer deze communicatie heeft plaatsgevonden, maar ik zou u graag willen vertellen over Bio Sculpture Gel.

 

Dit is een gel gemaakt van merendeels natuurlijke bestandelen, dat afgeweekt kan worden en de gezondheid van de nagel zo optimaal mogelijk houd. 

Het is 99% vrij van allergie, schimmel en nadelige gevolgen.  

Bezoek de website voor meer informatie hierover.

 

Met vriendelijke groet,

Chantel Jones