Terug

Geel uitslaande acryl

your finishing touch

Ik heb een klant waarvan de acryl geel uitslaat en de wijsvinger ALTIJD los laat.

Zij rookt niet, doet niks raar's en werkt in de horeca. Zij is de enige bij wie dit gebeurt bij de rest blijft alles gewoon zitten zoals het hoort. Ik heb al twee keer een eerdere nabehandeling gedaan (1.5 week), maar ze blijft terugkomen. Ze heeft zelf aangegeven het nog een keer te proberen en daarna ben ik mijn klant kwijt. Dit is uiteraard niet wat ik wil, maar ik weet niet meer wat te doen. Acryl en liquid zijn niet over datum
Niks van mijn spullen is over datum heb een nieuwe Bond gekocht, maar nogmaals... het gebeurt alleen bij haar! Voor de rest heeft niemand ergens last van.

 

Vriendelijke groet,

Cherr van den Berg


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dit is zeer vreemd wat voor werk doet deze klant?

 

m.v.g ilona 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Zij werk in de horeca, als bedienster.

Had al gevraagd of zij misschien veel in schoonmaak middel zat maar dat was ook niet zo.

Ik was zo geschrokken dat ik een paar klanten heb gebeld maar ook zij hebben nog steeds nergens last van en hebben gewoon een mooie set zoals het hoort.. het is echter alleen bij haar.. deze week heeft zij een nieuwe afspraak en ga ik wéér kijken wat er deze week weer bij is gekomen. mocht het deze keer weer verkeerd gaan gaat zij naar een andere nagelstudio. En dat is het laatste wat ik wil maar ik ben echt idee loos! ik weet het niet meer..