Terug

Combinatie gel en acrylnagels

Kun je gel en acryl ook combineren zodat je de positieve dingen van gel (het makkelijker aanbrengen omdat de gel zich makkelijk verpreid) en van acryl (harder, waardoor hij minder snel breekt). Dus dat je het acryl bijvoorbeeld door de gel mengt voor je het aanbrengt.


6 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Nee, deze 2 producten kan je het best niet samen mengen. Je kan kleurloze gel wel mengen met een gekleurde acryl poeder voor het effect dit alleen voor gebruik van nail-art. Wanneer je van deze combinatie een hele nagel bouwt zal hij juist zwakker worden. Breken je nagels regelmatig af?? Misschien een kortere lengte??


Antwoord van Design for Nails

Je kunt inderdaad deze producten niet mengen.

Echter is het wel mogelijk een basis aan te brengen van acryl vervolgens een topgel aan te brengen, zo is er de mogelijkheid vele creaties te creéren.

 

Je kunt gel ook altijd even freesen, een paar sec. onder de UV lamp waardoor deze zich niet meer verspreid, zo kun je meerdere lagen aanbrengen.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Ik heb er een product van StarNail, het heet AcryGel, en is een combinatie van acryl en gel... een poeder die je alleen in combinatie met die gel kunt gebruiken. Ik heb het zelf niet zo vaak gebruikt, maar de keren dat ik het heb gebruikt was ik er wel zeer tevreden over.

Let wel, Het is een speciale samenstelling van poeder en gel, en dus niet hetzelfde als de reguliere acryl en gel die vaker gebruikt worden.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

het ligt aan het merk acryl of gel

ik werk met een merk dat je wel degelijk kunt mengen

je kunt alleen niet acryl bovenop een laag gel doen of andersom maar je kunt het wel met elkaar mengen

dus de gel in de acrylpoeder dopen je krijgt dan een gewapend beton

hoop dat u hier wat aan heeft.


Antwoord van Nail perfect

Neej dit moet je niet mengen!!!!

dit gaat loslaten!!!

 

als je acryl nagels hebt kun je er Gel overheen plaatsen

want het is uitgehard onder een lamp

 

andersom gaat het niet! acryl over gel zou dus niet gaan het is mij vertelt en het is echt zo! gel kan echt over acryl gezet worden vijl wel zoveel mogelijk van de oude acryllaag weg!

 

heb je iemannd met gelnagels en die overweegt om acryl te nemen vijl dan alles eraf!!!

 

veel nagelplezier Manon.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Bij het merk waar ik mee werk gaat het wel. Ik maak regelmatig design nagels van een combinatie met acryl en gel. Nog nooit problemen mee gehad.