Terug

Bij welke groothandel kan ik solar acryl poeder kopen?

Patty

Hallo,

 

Ik ben op zoek naar groothandel waar ik solar acryl poeder kan kopen. Ik ga binnenkort mijn eigen beauty salon openen. Weet iemand waar ik dat kan kopen? Ik hoor heel veel over solar en ik heb sinds kort solar geprobeerd. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben.

 

Groetjes,

 

Patty 


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

waar je de solar hebt laten zetten zullen ze ook wel weten waar een groothandel hiervoor is


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is


Fabels en Feiten

Wie heeft er nog niet gehoord van de fantastische ‘Solar Nails’?
Op vele websites wordt het aangeprijsd als een bijzonder kunstnagelproduct, geen acryl en geen gel, maar wat is het dan wel? Hier kunnen de meeste geen duidelijk antwoord op geven.
De naam ‘Solar Nail’ is een geregistreerde naam van het merk CND (Creative Nail Design). En zo blijkt ook bij navraag bij vele salons dat men gewoon met het merk Creative Nail Design werkt maar zich hiervan niet bewust is. De ‘SolarNail’ acryl poeders zijn uit de huidige CND collectie verdwenen en vervangen door de verbeterde Perfect Color Powders. De acrylvloeistoffen die worden gebruikt zijn Retention+ liquid en Radical SolarNail liquid beide producten uit het huidige CND assortiment.
Helaas hebben wij ook vele salons en marktwerkers ontdekt die de naam ‘Solar Nails’ promoten met een niet te identificeren product, dit geeft helaas niet de resultaten die men met de werkelijke producten van CND kan verwachten. Valse concurrentie noemen we dat.
Internationaal wordt er gewerkt om deze valse concurrentie tegen te gaan, dus wilt u de fantastische resultaten die men beloofd bij de behandeling met ‘Solar Nails’ richt u dan ook op het juiste merk dat deze producten ontwikkeld en op de markt brengt, namelijk CND.
Voor meer informatie betreffende CND producten kunt u terecht op onze website.
BeautyConnect B.V.
Tel: 0499-496672


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Solar bevat MMA.. dit zijn kankerverwekkende stoffen.. ik heb 1 keer een klant gehad die het er met geen mogelijkheid vanaf kreeg en vroeg of ik het wilde verwijderen. ik heb geweekt met asceton ik heb gevijlt ik heb ales geprobeerd.. geen beweging in te krijgen ik zeg : rot spul!