Terug

Als nagels afbreken

Als een kunstnagel afbreekt en de oude nagel is erg dun, hoe kan ik deze hard krijgen mijn eigen nagel?


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

U kunt de natuurlijke nagels verharden d.m.v een nagelverharder. U moet deze dan in een soort van kuurverband aanbrengen, d.w.z de eerste dag 2 laagjes en dan elke dag een laagje eroverheen. Na een week alles eraf en dan begint u weer van voor af aan. Verder de nagels en nagelriemen goed verzorgen met een nagelriemolie.

 

Met vriendelijke groet, Marieke van der Lee


Antwoord van Nail perfect

U kunt een nagelverharder gebruiken ,Dit doet u 1 week op en dan alles er weer af en dat dan 3 weken lang. Je kan ook als het is gebroken een nieuwe nagel erop laten aanbrengen met calciumgel bv dat is goed voor de natuurlijke nagels.

ps als de nagel echt te dun is zal ik dus echt een kuur aanraden met nagelverharder, want de nepnagel vijl je gelijk met de natuurlijke nagel wat dan extra pijnlijk aan kan voelen, en daardoor maak je de nagel nog dunner.

 

Vriendelijke groet M. kuiper Nagelstyliste Uden.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Het best kun je een kuur volgen van ongeveer 6 weken. Sommige merken hebben een volledige lijn voor de natuurlijke nagel. Dit houd in dat zowel de nagelriemen als de nagel worden verzorgd en de nagel verstevigd. Niet elke nagelverharder is voor elke nagel geschikt. Voor verschillende problemen (splijten, afbrokkelen, breken) zijn er verschillende verharders.

Belangrijk is wel dat de hardheid van de nagel tijdens de kuur in de gaten gehouden wordt. Wanneer deze te hard wordt gaat de nagel juist breken.

 

Een stevige nagel is niet per definitie een harde nagel, maar is een nagel die sterk en veerkrachtig is.