Tutti Colori Nail Bar Meent


Meent 122 3011 JS Rotterdam
010 477 6255 Klik om te bellen

Over Tutti Colori Nail Bar Meent

Met de opening van deze nieuwe vestiging van Tutti Colori Nail Bar midden in het centrum van Rotterdam aan de Meent onder het WTC, begint het nieuwe type nagelstudio steeds meer terrein te winnen in Nederland!

Tutti Colori, een concept van Studio KiKi, is de eerste color Nail Bar van Nederland opgericht in 2014 met heel, heel veel kleur, alle kleuren CND Shellac en hun bijbehorende Vinylux nagellak, heel veel kleuren Gelish Gellak en Caption nagellak van Young Nails.

Je kunt er terecht voor Kunstnagels (Acrylnagels, Gelnagels, Gelish PolyGel, Biab nagels met CND Plexigel of The GelBottle), natuurlijk Nail Art en verder Wimperextensions, Lashes & Brows maar het accent ligt vooral op Gellak in combinatie met (Spa) Manicure en (Spa) Pedicure.

Evenals Nagelstudio KiKi Nails is ook Tutti Colori Nail Bar een officiele CND™ SHELLAC™ Certified Salon. Dat geeft je de zekerheid van een professionele behandeling en gebruik van de echte superieure CND producten.

Spa Manicure
De meer dan zeven meter lange Spa Manicure nailbar van Tutti Colori Nail Bar is bijzonder; er is voor zes mensen tegelijkertijd ruimte voor een Kunstnagel, Gellak of Spa Manicure behandeling. De nail bar heeft drie natuurstenen Spa Manicure bakken waardoor iedere klant kan genieten van de ultieme Spa Manicure ervaring.

Spa Pedicure
In deze nieuwe vestiging staan maar liefst twee echte Spa Pedicure banken waar je al van geniet als je er alleen al naar kijkt, echte Power Pedicure banken voor ieder vier mensen tegelijkertijd!

Er hebben inmiddels al diverse groepjes van genoten, van het uitzicht op de binnenstad van Rotterdam, van de bank zelf en van de behandeling met de superieure producten van CND Spa Pedicure.

Foto's

Tutti Colori Spa Manicure Bar
Gelish & The GelBottle Biab
CND Shellac Wild Romantics
Spa Pedicure

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Navullingen
Opleidingen
Pedicure
Polygel
Reparaties
Shellac
Wimperextensions
Workshops

Onze locatie

Logo Tutti Colori Nail Bar Meent

Tutti Colori Nail Bar Meent

Tutti Colori Nail Bar Meent


Meent 122 3011 JS Rotterdam
010 477 6255 Klik om te bellen