Tutti Colori Nail Bar Amsterdam


van Baerlestraat 87 1071 AT Amsterdam
020 737 2322 Klik om te bellen

Over Tutti Colori Nail Bar Amsterdam

Ook Amsterdam kan sinds 2015 genieten van de volgende generatie nagelstudio!

De derde vestiging van Nagelstudio KiKi Nails is de tweede color Nail Bar van Nederland met ook hier heel, heel veel kleur, alle kleuren CND Shellac en hun bijbehorende Vinylux nagellak.

Je kunt er terecht voor Kunstnagels (Acrylnagels, Gelnagels, PolyGel, Brisa Lite), Biab (CND Plexigel, TGB - The GelBottle) en Wimperextensions maar het accent ligt vooral op Gel Polish in combinatie met (Spa) Manicure en (Spa) Pedicure.

Evenals Nagelstudio KiKi Nails is ook Tutti Colori Nail Bar een officiele CND™ SHELLAC™ Certified Salon. Dat geeft je de zekerheid van een professionele behandeling en gebruik van de echte superieure CND producten.

Spa Manicure
De meer dan zes meter lange Spa Manicure nailbar van Tutti Colori Nail Bar is uniek in Nederland; er is voor vijf mensen tegelijkertijd ruimte voor een Kunstnagel, Gellak of Spa Mancure behandeling. De nail bar heeft drie natuurstenen Spa Manicure bakken waardoor iedere klant kan genieten van de ultieme Spa Manicure ervaring.

Spa Pedicure
In deze nieuwe vestiging kon een echte Spa Pedicure bank natuurlijk niet ontbreken. Het is een gigantische lounge bank geworden waar je al van geniet als je er alleen al naar kijkt, een echte Power Pedicure bank voor vijf mensen tegelijkertijd!

Foto's

Wall of Colors
Spa Manicure bar & Spa Pedicure bank
CND Wall

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Navullingen
Opleidingen
Pedicure
Polygel
Reparaties
Shellac
Wimperextensions

Onze locatie

Logo Tutti Colori Nail Bar Amsterdam

Tutti Colori Nail Bar Amsterdam

Tutti Colori Nail Bar Amsterdam


van Baerlestraat 87 1071 AT Amsterdam
020 737 2322 Klik om te bellen