The Nailninja


Vierde Rompert 29 5233 GA 's-hertogenbosch
06 18874536 Klik om te bellen

Over The Nailninja

Nagelstudio Get Nailed / The Nailninja  - The place to be voor Kunstnagels in Den Bosch.


Perfectie is de basis! In mijn salon streef ik altijd naar de beste kwaliteit in elk opzicht.
Verzorgde handen en nagelriemen, een perfecte applicatie van de door jou gekozen kleur en een strakke afwerking van het kunstproduct staan bij mij centraal en is direct zichtbaar bij het verlaten van de salon. Yeah!


Op de achtergrond hecht ik heel veel waarde aan de hygiëne in de salon. Alle ‘harde’ materialen worden gedesinfecteerd en gesteriliseerd. Alle andere materialen zijn disposables en zullen na elke klant worden weggegooid en reinig ik grondig mijn werkstation.

Dus echt een schone lei voor elke klant.


Een nagelbehandeling bij The Nailninja is geen doorsnee behandeling. Zo voer ik bij elke behandeling een mini-manicure uit. Zo kan ik dichter bij de nagelriemen werken en wordt de uitgroei minder snel zichtbaar. Bij elke nagel creëer ik zelf een C-Curve in de kunstnagel waardoor de structuur en architectuur van de nagel perfect is terwijl de kunstnagel zo dun mogelijk blijft. Bye bye bolle, dikke en kromme nagels.


Kunstnagels gezet door The Nailninja zijn te herkennen aan de perfect strakke lijnen en sierlijk dunne nagels die tot in de perfectie zijn afgewerkt met een kleur of een high gloss.

******

Loop jij als styliste naast al je kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding toch nog tegen wat punten aan? Daar kan The Nailninja je ook bij helpen. 

Perfectietrainingen, snelheidstrainingen, strak lakken, color en babyboomtrainigen zijn oa te boeken bij The Nailninja . 1 op1 of te boeken voor grotere groepen. 

Foto's

Custom French Manicure

Diensten

Gellak
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Opleidingen
Reparaties
Workshops

Onze locatie

The Nailninja


Vierde Rompert 29 5233 GA 's-hertogenbosch
06 18874536 Klik om te bellen