Sugarcoat Nails by Mel


Boekweitveld 26 7951 XE Staphorst
06 39609926 Klik om te bellen

Biab
Natural Nail Treatment
Rubberbase

Over Sugarcoat Nails by Mel

Ik ben Meloney Brits, geboren en getogen in het prachtige George, Zuid-Afrika. Na mijn studie ben ik naar Nederland gekomen als au pair en raakte ik verliefd op zowel het land als op mijn vriend. Inmiddels woon ik al ruim 16 jaar in Nederland en werk ik momenteel in de detailhandel. Mijn passie voor nagelstyling heeft me in 2022 aangezet tot het starten van de opleiding tot Nagelstyliste. Mijn nagelstudio is gevestigd aan huis in Staphorst.

Ik heb een uitgebreide opleiding gevolgd bij Urban Nails, waar ik zowel praktische als theoretische kennis van het nagelvak heb opgedaan. Hierdoor kunt u bij mij altijd rekenen op een deskundig en eerlijk advies. Regelmatig volg ik bijscholingscursussen om mijn kennis up-to-date te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

In de salon wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige kwaliteitsproducten van Urban Nails. Er is een uitgebreid assortiment aan kleuren gelpolish, glitters en nailart, waardoor er voldoende keuze is om na elke behandeling met prachtig verzorgde nagels naar huis te gaan. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel; daarom wordt alles in de salon na elke klant gedesinfecteerd met Barbicide, een desinfectiemiddel op ziekenhuisniveau.

Bij mij kunt u niet alleen terecht voor kunstnagels of gelpolish, maar ook voor bijvoorbeeld een Bruidsarrangement, de behandeling van probleemnagels door nagelbijten, of gewoon een manicure om uw natuurlijke nagels er weer verzorgd uit te laten zien. Alle genoemde behandelingen zijn mogelijk!

- Gelpolish met versteviging

- Kunstnagels met of zonder verlenging

- Bruidsarrangement

- Manicure

- Probleemnagels/Nagelbijter

- Nailart

Vanaf mei 2022 ben ik ook trotse bezitter van het keurmerk Diamond Salon van Urban Nails! Vanaf het begin gebruik ik Urban Nails producten en ben er erg enthousiast over. Ik heb besloten uitsluitend hiermee te blijven werken. Het merk bestaat uit hoogwaardig kwalitatief goede producten, met een uitgebreid assortiment. Hierdoor mag ik vanaf nu het Urban Nails Star Salon logo gebruiken en val ik onder het verdeelpunt Nagelinkoop in Ijsselmuiden.

Foto's

Sugarcoat Nails by Mel in het kort

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Navullingen
Shellac

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Sugarcoat Nails by Mel


Boekweitveld 26 7951 XE Staphorst
06 39609926 Klik om te bellen