Schoonheidssalon Amara


Venusstraat 36 3371 TP Hardinxveld giessendam
0622306984 Klik om te bellen

Over Schoonheidssalon Amara

Schoonheidssalon Amara is gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. Hiervoor gebruiken wij het merk Pascaud. Pascaud is expert op het gebied van natuurlijke huidverbetering voor mannen en vrouwen. 

Wij werken volgens het 6 stappen plan van pascaud waarbij we de huid gaan analyseren, stimuleren en kalmeren, egaliseren en voeden, liften en afvoeren, verstrakken en verstevigen. En als laatste stap kunnen we rimpels en oneffenheden verminderen. Natuurlijk zijn deze stappen ook afzonderlijk van elkaar toe te passen.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het zetten van verschillende kunstnagelsystemen. Wij werken met zuur vrije producten. Dit doen wij om te zorgen dat de natuurlijke nagel zo min mogelijk beschadigd word door de kunstnagelsystemen. Wij werken hierbij met de producten van Alessandro. 

Moeder en dochter werken sinds 2010 samen in de salon. Simone is sinds 1995 werkzaam als schoonheidsspecialiste. En sinds november 2010 is Sanne als gediplomeerd nagelstyliste werkzaam in de salon. Verder is Sanne in 2011 gediplomeerd als schoonheidsspecialiste en in 2012 gediplomeerd als pedicure. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvende informatie neem dan gerust contact met ons op!

Uw schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en pedicure
Simone & Sanne Huizer

 

 

Foto's

Voor prachtige nagels bent u bij ons op het goede adres!

Schoonheidssalon Amara in het kort

Diensten

Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Schoonheidssalon Amara


Venusstraat 36 3371 TP Hardinxveld giessendam
0622306984 Klik om te bellen