Parel65


Samuel van Haringhouckstraat 32 8701 DZ Bolsward

Over Parel65

Parel65 is een nagelsalon in Bolsward (Friesland) voor gel-, acrylgel- en gelpolishbehandelingen. Je kunt hier terecht voor gelpolish, een natuurlijke nagelbehandeling, kunstnagelverlenging of een manicure.

Ik ben een gecertificeerd nagelstyliste sinds 2019. Ik ben perfectionistisch en vind kwaliteit belangrijk. In mijn salon streef ik dan ook met zorg naar de juiste technische opbouw en de perfecte vorm van de kunstnagel. Daarom heb ik na mijn opleiding diverse trainingen gevolgd om mijn technieken te verbeteren en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op nagelgebied. Ik heb trainingen gevolgd in diverse shapes en gelproducten en workshops in nailart.

Begin dit jaar heb ik een workshop gevolgd van ManiCurette en Zijde Reparatie, waardoor ik een manicure kan uitvoeren zonder de nagels te vijlen en doe ik ook nagelreparaties met zijde. Op dit moment volg ik de internationaal erkende cursus Anatomie & Pathologie, omdat ik mij steeds meer interesseer voor de natuurlijke nagel. Voor creativiteit ben ik druk bezig met online cursussen nailart, o.a. One Stroke en Aquarelverf.

Op www.parel65.nl vind je alle informatie over de behandelingen die ik geef, mijn portfolio en mijn prijslijst. Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Geopend: elke donderdag en in oneven weken óók op vrijdag, van 08.00 - 21.00 uur.

Foto's

Parel65 in het kort

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Navullingen
Polygel
Reparaties
Shellac

's avonds geopend

Ja

Team

Onze locatie

Logo Parel65

Parel65

Parel65


Samuel van Haringhouckstraat 32 8701 DZ Bolsward