Parel65


Samuel van Haringhouckstraat 32 8701 DZ Bolsward

Over Parel65

Parel65 is een nagelsalon in Bolsward (Friesland) voor gel-, acrylgel- en gelpolishbehandelingen. Je kunt hier terecht voor gelpolish, een natuurlijke nagelbehandeling, kunstnagelverlenging, een manicure of een IBX behandeling.

Gecertificeerd nagelstyliste
Ik ben een gecertificeerd nagelstyliste sinds 2019. Ik ben perfectionistisch en vind kwaliteit belangrijk. Na mijn opleiding heb ik diverse trainingen gevolgd om mijn technieken te verbeteren en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op nagelgebied. Ik heb trainingen gevolgd in diverse shapes en gelproducten en workshops in nailart. Voor creativiteit ben ik druk bezig met online cursussen nailart, o.a. One Stroke en Aquarelverf.

De natuurlijke nagel
In 2021 heb ik een workshop gevolgd van ManiCurette en Zijde Reparatie, waardoor ik een passieve manicure uitvoer (zonder de nagels te vijlen) en doe ik ook nagelreparaties met zijde. In 2021 heb ik de cursus Anatomie & Pathologie gevolgd, omdat ik mij steeds meer interesseer voor de natuurlijke nagel en ik dit essentiële kennis voor mijn vak vind. In januari 2022 heb ik hiervan mijn certificaat behaald.

Gecertificeerd IBX Styliste
Mijn interesse voor de natuurlijke nagel is alleen maar groter geworden, waardoor ik in maart 2022 de IBX workshop gevolgd heb. Sinds 12 maart 2022 mag ik mij dan ook gecertificeerd IBX Styliste noemen.

Op www.parel65.nl vind je alle informatie over de behandelingen die ik geef, mijn portfolio en mijn prijslijst. Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Openingstijden
Donderdag: 13.30 - 21.00 uur
Vrijdag: 08.00 - 21.00 uur

Foto's

BIAB

Parel65 in het kort

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Ibx
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Navullingen
Polygel
Reparaties
Shellac

's avonds geopend

Ja

Certificeringen

IBX

Team

Onze locatie

Parel65


Samuel van Haringhouckstraat 32 8701 DZ Bolsward