nailshairamsterdam


Nieuwezijds Voorburgwal 138 1012 SH Amsterdam
0615586021 Klik om te bellen

Over nailshairamsterdam


In het centrum van Amsterdam, op 10 minuten loopafstand vanaf het centraal station vindt u nagelstudio Nails and Hair Amsteram. Boek online, bel voor een afspraak of loop vrijblijvend bij ons binnen. De beste nagelstudio om winkelen in Amsterdam mee te combineren. Hopelijk tot snel!

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide spa manicure. Ook voor een nieuwe set nagels kunt u bij ons terecht. Zowel gel, solar als acrylnagels. Ook babyboom nagels kunnen bij ons gemaakt worden. Ook voor SNS nails met dipping powder zijn wij in Amsterdam de ideale plek.  Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsmerken als OPI en CND. Ook voor Babyboom, Ombré en Glitter nagels zijn wij in Amsterdam de beste nagelstudio.

Route
Onze nagelstudio ligt op loopafstand vanaf het Centraal Station van Amsterdam en ligt op de route vanaf Amsterdam CS naar populaire winkelstraten en winkelcentrums zoals bijvoorbeeld de Nieuwendijk (2 min. lopen), Magna Plaza (4 min.), de Bijenkorf (6 min.), de Dam (8 min), de Kalverstraat (10 min.) en de Negen Straatjes (12 min.).
Gaat u liever met het openbaar vervoer? Dan kunt u tram 1, 2, 13, 15 of 17 nemen vanaf het Centraal Station. Tramhalte Nieuwezijds Kolk ligt op 1 minuut loopafstand.
Onze nagelsalon per auto bezoeken is niet aan te bevelen. Komt u toch met de auto? Dan kunt u parkeren voor €7,50,- per uur.

Foto's

 In het centrum van Amsterdam, op 10 minuten loopafstand vanaf het centraal station vindt u nagelstudio Nails and Hair Amsteram. Boek online, bel voor een afspraak of loop vrijblijvend bij ons binnen.

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

nailshairamsterdam


Nieuwezijds Voorburgwal 138 1012 SH Amsterdam
0615586021 Klik om te bellen