Nails By Sens


Venkelbaan 24 2908 KE Capelle aan den IJssel
0646138468 Klik om te bellen

Over Nails By Sens

Goed verzorgde handen zijn een geweldig visitekaartje. Je handen laten namelijk voor een bepaald deel zien wie je bent. De verzorging van je handen is tegenwoordig dus net zo belangrijk als het modelleren van je haar. Daarom hebben wij ons bij Nails by Sens gespecialiseerd in het plaatsen en verfraaien van nagels. In onze nagelstudio in Capelle a/d IJssel maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit producten!

Gelnagels, gelnagellak, Biab en veel meer. Bij nagelstudio Nails by Sens in Capelle a/d IJssel maken we van jouw nagels een geweldig verzorgd kunstwerk. Wij zetten gelnagels, maar mocht je dit niets vinden dan is gelnagellak echt iets voor jou! De producten die ik gebruik zijn van de beste kwaliteit, zodat je lang plezier hebt van je mooie nagels. In onderstaand overzicht vind je een aantal van de mogelijkheden bij Nails by Sens. In onze fotogallerij zie je een aantal van mijn nagelcreaties.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor Nails by Sens? Neem dan contact met me op. Ik neem na het ontvangen van je bericht zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je een afspraak maken om je nagels te laten doen bij Nails by Sens? Wil je langskomen in de studio? Maak dan altijd eerst een afspraak. Tot snel!

Foto's

Diensten

Biab
Gellak
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Polygel

Onze locatie

Nails By Sens


Venkelbaan 24 2908 KE Capelle aan den IJssel
0646138468 Klik om te bellen