Nail Studio Melody


Zaagmolenkade 167 3035 KD Rotterdam
0648492422 Klik om te bellen

Over Nail Studio Melody

Jouw handen en nagels verdienen het beste: voor alle verzorging aan handen en (voet)nagels ben je bij Nail Studio Melody aan het juiste adres!

Je verdient een door ons verzorgd verwenmomentje, waar je de mooiste handen en nagels aan overhoudt. Vanzelfsprekend werken wij alleen met kwaliteitsproducten met persoonlijke aandacht, service en hygiëne.

Bij de knusse Nail Studio Melody in het oude noorden van Rotterdam, ben je aan het juiste adres voor spa manicure, gellak, nagelversteviging en nagelverlenging. Bij Nail Studio Melody gaat het om kwaliteit: wij nemen alle tijd, zodat jij met stralende handen de deur uitloopt.

Bij elke behandeling worden jouw nagels gereinigd, ontvet en gevijld. Een combimanicure hoort standaard bij elke behandeling. De nagelriemen worden verzorgd en behandeld met nagelriemolie.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Zo heeft elke klant een eigen vijl die in de studio bewaart wordt, en wordt er altijd gewerkt met handschoentjes aan en mondkapje voor.

Nail Studio Melody garandeert dat jouw nagels onder normale omstandigheden minimaal 7 dagen mooi blijven. Zo niet, dan herstellen wij uw nagels binnen de garantie termijn van 7 dagen.

Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met info@nailstudiomelody.nl of een WhatsApp bericht sturen naar 06-48492422, of maak direct een afspraak via de website www.nailstudiomelody.nl.

Nail Studio Melody werkt alleen op afspraak. Een afspraak kun je makkelijk online boeken.

Let wel op: Nail Studio Melody bevindt zich op de derde verdieping, er is geen lift aanwezig.

Nail Studio Melody is in 2019 opgericht door Marijke, nadat zij haar opleiding tot allround nagelstyliste heeft afgerond bij Crystal Nails Zuid Holland.

Foto's

Gellak en versteviging natuurlijke nagel

Nail Studio Melody in het kort

Diensten

Gellak
Kunstnagels
Manicures
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Navullingen
Polygel

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Certificeringen

Elektrisch vijlen

Babyboom gelpolish

Combi manicure

Airnails

Airnails level 2

Perfectie training

Hygiëne certificaat

Masterclass perfectie shapes

Covid-19 certification

Team

Onze locatie

Nail Studio Melody


Zaagmolenkade 167 3035 KD Rotterdam
0648492422 Klik om te bellen