Nagelstyliste Selina


Rembrandtstraat 9 9363 BG Marum
0616496560 Klik om te bellen

Over Nagelstyliste Selina

Ben een een gecertificeerde nagelstyliste die u de volgende behandelingen kan geven;

Acryl nagels

een tweedelig systeem bestaande uit een poeder en een vloeistof, door een penceel "nat" te maken en in de poeder te "dippen" een kneetbaar bolletje die op de nagel wordt geplaats en in de lucht gedroogd wordt. dit systeem kan gebruikt worden om de natuurlijke nagel te verstevigen en kan gebruikt worden om doormiddel van sjabolen de nagel te verlengen. 

ook wordt dit systeem gebruikt voor het behandelen van nagelbijters. omdat dit systeem ontzettend hard is is het lastig om er doorheen te bijten. door het een nagelbijtersarrangement kan de gewoonte van het nagelbijten afgeleerd worden. Bij dit arrangement zult u de eerste 3 weken elke week komen daarna zal er een gekeken worden of een afspraak gemaakt kan worden om te week wil dat dan wordt er elke afspraak gekeken of het mogelijk is om er nog een week extra er tussen te krijgen tot u om de 3 a 4 weken kunt komen.. mocht u naar het arrangement geen acryl nagels meer willen hebben dan moet u er zeker van zijn dat u niet weer in de verleiding gaat komen om te gaan bijten! anders zou het toch zonde zijn voor alle kosten die u heeft gemaakt om er vanaf te komen!  

Soak off gelpolish ( ook bekend als gellak / shellac / gellac)

Is een nagellak op gel basis die uithard/droogt in een uv of led lamp. waardoor u na de behandelingen alles kunt doen zonder bang te zijn dat u uw nagels ergens langs haalt en daardoor vlekken maakt in uw nagellak of op u kleren etc. Deze lak is bedoeld om naar 2 a 3 week te worden vervangen. echter kan deze lak veel langer blijven zitten maar wordt niet aan geraden! ook kan deze lak uw nagels verstevigen zoals bij acryl alleen deze is veel flexibeler dan de acryl dus als u uw nagel stoot is dit iets minder gevoelig! 

in het kort wat soak off gelpolish u kan bieden

weken lang verzorgde nagels 

egaliseert de natuurlijke nagel

dun maar sterk. soak off gelpolish verstevigd uw nagels

sterke, schitterende gelakte nagels, die toch flexibel zijn

Geen droogtijd, het product wordt aangebracht als een nagellak en wordt uitgehard onder een uv of led lamp. 

IBX Systeem

Het IBX systeem is een revolitionair tweedelig systeem die in de natuurlijke nagel werkt en niet als veel nagelproducten op de natuurlijke nagel! dit product is werkzaam om de natuurlijke nagels verstevigd ( door deze behandeling kan uw natuurlijke nagel steviger worden en daardoor kunnen uw eigen nagels mooi lang groeien), hersteld beschadigde nagels ( die beschadigd zijn door een trauma denk aan dat u met uw vinger tussen de deur heeft gezeten waardoor uw nagel vergroeid is of door dat u een ziekte heeft gehad etc. ) en beschermt u nagels bij een soak off gelpolish behandeling of andere soak off behandelingen. 

 Tevens kan ik u voorzien van een prachtige teint doormiddel van spray tan! 

Spray Tanning 

met een speciaal spray tanning apparaat wordt een tanning vloeistof die een bronzer en DHA (de werkzame stof die uw huid een mooie natuurlijke teint geeft) bevat over uw huid verneveld.waardoor u direct een mooie en egale teint krijgt! de behandeling duurt z'n vijftien minuten. dit is één van de redenen dat beroemdheden voor deze manier van bruinen kiezen!  

ook mogelijk met spray tan is om zogenoemde tanningen party te organiseren waardoor u en uw vriendinnen en/of vrienden een avond mooie teint krijgen en als extra cadeau krijgt de gastvrouw/gastheer een gratis behandeling! 

voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u mij een mail sturen naar nagelstylisteselina@outlook.com , u kunt mij ook een SMS bericht of WhatsApp bericht sturen en natuurlijk is het ook mogelijk om me te bellen op 0616496560

Misschien tot ziens! 

Nagelstyliste Selina in het kort

Diensten

Gellak
IBX systeem
Manicures
Nagelbijtersarrangement
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties
Spray tanning

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Nagelstyliste Selina


Rembrandtstraat 9 9363 BG Marum
0616496560 Klik om te bellen