Nagelstudio Floranails


Op de Hof 8 5437 AL Beers
0485 215 909 Klik om te bellen

Over Nagelstudio Floranails

Floranails is opgericht door Geneviève Vroomans. Zij verzorgt uw nagelstyling, nailart en manicure waarbij kwaliteit en gezondheid voorop staan. Naast de traditionele nagelbehandelingen verzorgt zij ook anti-nagelbijtarrangementen, uw bruidsnagels, wimperextentions en niet te vergeten de nu zo trendy gellakken in vele kleuren! Het gebruik van professionele en kwalitatief hoogstaande producten in combinatie met een goede hygiëne staan daarom bij Floranails centraal. Floranails streeft naar een professionele maar vooral individuele aanpak en onderscheidt zich door een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Ook verzorgt Genevieve diverse trainingen waarbij je, als je geslaagd bent, jezelf zult kunnen onderscheiden van de snelgroeiende, concurrende stylisten. Zowel op nagel- als op wimper gebied. 

Jouw handen zijn in goede handen bij Floranails

Foto's

Ook voor nagelopleidingen

Diensten

Gellak
Ibx
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Navullingen
Opleidingen
Polygel
Reparaties
Reparaties
Shellac
Wimperextensions
Workshops

Certificeringen

Magnetic Trainer

Nailart: One stroke

Acryl allround

Gel allround

Design diversen

Nailart: handpaint

Vanalles

Artikelen

Wimperextentions

Wimperextentions onsDe wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale wimperextensionlijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke...

Onze locatie

Nagelstudio Floranails


Op de Hof 8 5437 AL Beers
0485 215 909 Klik om te bellen