Nagelstudio beauty art


Prinsessekade 2-a 2312 DA Leiden
0638448470 Klik om te bellen

Over Nagelstudio beauty art

AANBIEDING ! Gellak 25 euro! French gellak 30 euro !
Welkom bij Nagelstudio en Opleidingscentrum
http://www.leiden-schoonheidssalon.nl/manicure.html
Acrylnagels 45euro/
gelnagels 40 euro/
gellische 30 euro/
pedicure 30 euro met lakken
manicure 25 met lakken
Wij kunnen tegelijk 3 of 4 personen behandeld worden/
---------------------------------------------------------------------------------------------
Opleidingscentrum :
http://www.leiden-schoonheidssalon.nl/opleidingen.html
Nagelstyliste of Schoonheidsspecialiste ? Heeft u altijd al mensen een mooier uiterlijk willen geven, maar heeft u weinig tijd of geld om aan een cursus te besteden? Dan hebben wij nu een oplossing voor u!
Beauty centrum biedt u een unieke kans om in korte tijd u hierin machtig te maken of uw vaardigheden hierin verder te verbeteren. Vanaf nu bieden wij snelcursussen aan. U kunt hierbij denken aan cursussen op het gebied van acrylnagels, gelnagels, manicurebehandeling, pedicurebehandeling, schoonheidsspecialiste, visagist en etc.
Tijdens de cursus wordt u in de basistheorie en technieken onderwezen van de discipline waar u voor gekozen heeft. Ook kunt u de technieken zelf uitproberen onder de begeleiding van onze docente.
Na het afronden van de cursus u kunt nog extra lessen volgen, wanneer u dit wenst of denkt deze nodig te hebben. U betaalt dan € 95,- per les. Deze optie is alleen mogelijk na het afronden van een cursus naar uw keuze. Op deze manier hoeft u na uw cursus niet onnodig extra lessen te volgen en kunt u zelf beslissen wanneer u nadien wilt stoppen.
Wilt u graag een van onze cursussen volgen, maar twijfelt u over welke cursus dat zal zijn? Vanaf nu bieden wij ook de mogelijkheid aan tot een kennismakingscursus voor een dag. Deze cursus kost u ter speciale aanbieding € 155,-. Gedurende de cursus verwerft u zich goed inzicht in onze verschillende disciplines.
Onze opleidingscentrum biedt cursussen aan voor zowel mensen met vooropleiding, als aan mensen die nog nieuw zijn in de schoonheidsbranche. Door de intensiviteit van onze cursussen en de minimale kosten daarvan, kunt u al snel zelfstandig aan de slag in de schoonheidsbranche!Foto's

Nagelstudio beauty art in het kort

Diensten

Manicures
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Navullingen
Reparaties
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Nagelstudio beauty art


Prinsessekade 2-a 2312 DA Leiden
0638448470 Klik om te bellen