Nagelstudio Annemieke


Regentessestraat 23 2713 EM Zoetermeer
06-24702112 Klik om te bellen

Over Nagelstudio Annemieke

  1. Even voorstellen: uw nagelstyliste is Annemieke Brant.

Bij Nagelstudio Annemieke draait het niet om omzet, maar staat de klant en de beleving centraal. Wij nemen de tijd om u te leren kennen, te voorzien van het juiste advies en u tijdens de behandeling even heerlijk weg te laten dromen. Alles draait bij ons om kwaliteit en niet om kwantiteit, of u nu komt om alleen uw handen te laten verzorgen en te lakken of een uitgebreidere behandeling, iedere klant dient bij ons tevreden de deur uit te gaan.

Onze filosofie is kwaliteit en dat ziet u op verschillende manieren terug. Wij nemen de tijd voor een behandeling en raffelen uw nagels niet af, houdt u hier rekening mee als u een afspraak maakt. Wij werken uitsluitend met top producten van onder andere Crystal Nails, Pink Gellac en Barbicide. Een groot deel van de omzet wordt opnieuw geïnvesteerd in het verbeteren van de nagelstudio, de kennis en het uitbreiden van ons product assortiment. Ook hebben wij hygiëne zeer hoog in het vaandel, dit merkt u doordat wij ten alle tijde werken met handschoenen en mondkapjes en eigen vijlen voor elke afzonderlijke klant. Onze werkomgeving en gereedschappen worden na elke klant gedesinfecteerd met producten van Barbicide. Dit alles om de risico’s van overdracht van schimmels en bacteriën te minimaliseren.

Als onze filosofie u aanspreekt, dan bent u welkom om een afspraak te maken bij Nagelstudio Annemieke voor een van de behandelingen of voor een kennismaking en het plaatsen van een gratis proefnagel. Tot ziens!

Nagelstudio Annemieke in het kort

Diensten

Gellak
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Nagelstudio Annemieke


Regentessestraat 23 2713 EM Zoetermeer
06-24702112 Klik om te bellen