Nagelstudio Anna-Carina (Hardenberg)


Hesselinkstraat 13 7771 WE Hardenberg
0650604015 Klik om te bellen

Over Nagelstudio Anna-Carina (Hardenberg)

Mij naam is Carina Bakker. Ik ben een gecertificeerde nagelstyliste. Bij mij kan u terecht voor u manicures, handschrubs, paraffine behandeling. Gel, en acrylnagels, nagelverlengingen, french manicure, nailart, gel for feet.

Ook kan u bij mij terecht voor bruidsnagels uit te breiden met een manicure pakket. Heerlijk verwennen voor de speciale dag.

Hygiene en kwaliteit staat bij mij voorop. Ik gebruik alleen goeie bekende merken zoals Ezflow Hi-definition, Christrio en Magnetic.

Voor elk cliënt een eigen nagelvijl.

De tarieven zijn op mijn website te bezichtigen. (www.nailstudioanna.nl) 

Sinds november 2009 verkoop ik huidverzorgingsproducten van African Extracts Rooibos in mijn studio en gedurende 2011 ben ik importeur voor Nederland van dit produkt geworden!
De heilzame werking van rooibos ken ik al vanaf mijn prille jeugd, dat kan ook niet anders als je opgegroeid bent in Zuid-Afrika. Heel graag wil ik u wat meer vertellen over de werking van rooibos zodat u mijn enthousiasme over dit produkt begrijpt!
Het rooibosextract in onze producten bevat tot 11 keer meer anti-oxidanten dan andere rooibosextracten. Door gebruik te maken van een extractiemethode die ontleend is vanuit de groene thee is het gelukt een hoge concentratie rooibos te verwerken met natuurlijke plantenextracten.
Door deze ontwikkeling is onze huidverzorging zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. Onze producten bevat ook zink, dat essentieel is voor de stofwisseling van de huid en zijn eigen alfahydroxydezuur dat de huid glad maakt en fijne lijntjes en rimpels vervaagt.
Het perfecte natuurlijke oplossing voor uw huid!
www.rooibosskincare.nl


Foto's

Nagelstudio Anna-Carina (Hardenberg) in het kort

Diensten

Gellak
Ibx
Manicures
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Pedicure
Reparaties
Wenkbrauwen
Wimperlifting

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Nagelstudio Anna-Carina (Hardenberg)

Nagelstudio Anna-Carina (Hardenberg)

Nagelstudio Anna-Carina (Hardenberg)


Hesselinkstraat 13 7771 WE Hardenberg
0650604015 Klik om te bellen