Nagelstudio Amersfoort Vathorst


Landweg 3 3829 MK Amersfoort
06-1033 9384 Klik om te bellen

Uw hulp bij het stoppen met nagels bijten
Trauma-nagel behandeling

Over Nagelstudio Amersfoort Vathorst

Gespecialiseerd in het hulp bij het stoppen met Nagelbijten
Nagelstudio Vathorst, gevestigd in Amersfoort op loopafstand van station Vathorst, staat bekend om haar unieke specialisme in hulp bij het stoppen met nagelbijten. Onder leiding van de ervaren nagelstyliste Lucie Wolters biedt de studio een welkome oplossing voor degenen die deze lastige gewoonte willen doorbreken.

Nagelbijters hebben vaak talloze pogingen achter de rug om van hun gewoonte af te komen. Wanneer zij ten einde raad bij Nagelstudio Vathorst aankloppen, biedt Lucie een gerichte aanpak voor dit probleem. Binnen slechts drie weken zien klanten al een significante verbetering. Ze krijgen persoonlijk advies in hoe ze zelf hun handen en nagels goed kunnen verzorgen. Het advies is echter om voor een periode van drie tot vier maanden behandeld te worden, om het optimale resultaat te behalen en terugval te voorkomen.

Veiligheid en Professionaliteit met OPI-producten
Lucie werkt met producten van top merken zoals FABY en van het gerenommeerde merk OPI. Dit Amerikaanse merk wordt wereldwijd door professionals gebruikt, waarmee de veiligheid en kwaliteit van de behandelingen worden gewaarborgd. Lucie staat erop om haar klanten enkel het beste te bieden, en dit geldt voor zowel de producten als de zorg die zij geeft.

Een Persoonlijke Benadering
Bij Nagelstudio Vathorst draait alles om persoonlijke aandacht. Lucie gelooft dat elke nagel, net als de persoon aan wie hij toebehoort, uniek is. Daarom krijgt elke klant een behandeling op maat, aangepast aan de specifieke behoeften van hun handen en nagels.

Ook kleurkeuze is een belangrijk aspect van de behandeling. Of het nu gaat om een standaard manicure of een Gel Color-behandeling, Lucie begeleidt haar klanten in het kiezen van de kleur die het beste bij hen past.

Iedereen is Welkom
Nagelstudio Vathorst biedt haar diensten aan voor iedereen. Niet alleen dames, maar ook steeds meer heren vinden hun weg naar de studio. De specifieke benadering voor nagelbijters is zo effectief dat zelfs mannen echte 'mannennagels' kunnen krijgen.

Daarnaast biedt Lucie begeleiding voor kinderen vanaf tien jaar (onder begeleiding van een ouder), met tips en trucs voor nagelverzorging en het stoppen met nagelbijten.

Nagelstudio Vathorst onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering, uitmuntende service en toewijding aan kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een nagelbijtbehandeling, een standaard manicure, of gewoon een beetje extra zorg voor je nagels, bij Lucie ben je in goede handen.

Het creëren van een comfortabele ervaring
Nagelstudio Vathorst erkent het belang van een ontspannen en comfortabele ervaring. Lucie Wolters zorgt ervoor dat elke klant zich op zijn gemak voelt zodra ze de studio binnenkomen. Deze uitnodigende sfeer draagt bij aan het succes van de behandelingen.

Een passie voor gezonde nagels
Lucie Wolters koestert een diepgaande passie voor gezonde nagels. Haar aanpak gaat verder dan alleen het aanbrengen van nagellak. Ze begrijpt de complexiteit van nagelgezondheid en werkt nauw samen met haar klanten om niet alleen esthetisch aantrekkelijke nagels te creëren, maar ook gezonde en sterke nagels.

Diensten op maat
Nagelstudio Vathorst biedt een breed scala aan nagelbehandelingen, elk aangepast aan de individuele behoeften van de klant. Of het nu gaat om een manicure of een gespecialiseerde ex-nagelbijterbehandeling, elke dienst is ontworpen om aan de specifieke vereisten en verwachtingen van de klant te voldoen.

De perfecte locatie
Zo bij de snelwegen A1/A28 bij Hooglanderveen in Amersfoort, is Nagelstudio Vathorst gemakkelijk bereikbaar. De verassend rustige en serene omgeving van de studio draagt bij aan de ontspannende ervaring die klanten genieten tijdens hun bezoek.

Foto's

Diensten

Biab
Gellak
Manicures
Natural Nail Treatment

Onze locatie

Nagelstudio Amersfoort Vathorst


Landweg 3 3829 MK Amersfoort
06-1033 9384 Klik om te bellen