Nagelsalon, Groothandel & Opleidingscentrum - Shilly Beauty Care


Alardstraat 63 5402 ZA Uden NBr.

Over Nagelsalon, Groothandel & Opleidingscentrum - Shilly Beauty Care

Ons doel

Het doel van nagelsalon groothandel en opleidingscentrum – Shilly Beauty Care in Uden 
is met de allerbeste producten en diensten in te spelen op wat de klant daadwerkelijk wil.
Hoe we dat bereiken?
Door bij alles wat wij doen vast te houden aan onze
drie kernwaarden: ‘Vertrouwd’, ‘Deskundig’ en ‘Ambitieus’.

Topmerken

Shilly Beauty Care is één van de betere ondernemingen in de nagelindustrie, met specialisatie in nagelproducten voor de professionele markt. Wij zijn toegewijd bij het op de markt brengen van innovatieve- en markt gerichte producten. Onze producten lijn bestaat uit topmerken zoals; Nail Creation, Astonishing, Promed en Filtronic. Wij werken nauw samen met onze leveranciers die het meest vakkundig zijn op het gebied van gel, acryl en andere professionele nagelproducten.

Opleidingsprogramma

Ook maakt Shilly Beauty Care deel uit van een netwerk van opleidingscentra voor nagelstyling. Om het gebruik van onze professionele producten te stimuleren, ondersteunen wij dit met een uitgebalanceerd les programma.

Wij bieden opleidingsprogramma’s voor de professional, maar ook voor de ambitieuze beginnende nagelstyliste, om hun kennis te vergroten. Dit zodat zij dan goed kunnen concurreren in de huidige markt

Succes

Shilly Beauty Care is gevestigd in Uden. Centraal gelegen tussen ’s Hertogenbosch, Nijmegen, Venray en Eindhoven. Hier bevinden zich alle afdelingen die het bedrijf tot een succes te maken. Het gaat hier om de nagelsalon, groothandel en opleidingscentrum. Shilly Beauty Care gelooft dat succes gemeten wordt door het overtreffen van de verwachting van onze klanten. Dit willen we bereiken door het verlenen van goede service en het leveren van hoogstaande producten met een goede prijs / kwaliteit verhouding.
 

Foto's

Diensten

Gellak
Manicures
Nagelverlengingen
Navullingen
Opleidingen
Reparaties
Workshops

Onze locatie

Nagelsalon, Groothandel & Opleidingscentrum - Shilly Beauty Care


Alardstraat 63 5402 ZA Uden NBr.