More Beautiful


Korvetstraat 3 5237 PS Den Bosch
073 522 4858 Klik om te bellen

Over More Beautiful

Over ons

Schoonheidsinstituut More Beautiful voor een stralende huid.

Yvonne Voets: "Onze klanten zijn bij ons in vertrouwde handen"

Met een trendy gestylde winkel, een extra behandelkamer en een speciale Blézie visagie-corner zet More beautiful het 15-jarige bestaan luister bij. In 1996 opende Yvonne Voets in Rosmalen, dichtbij Den Bosch, een schoonheidsinstituut annex nagelstudio. Niet een doorsnee schoonheidsinstituut, maar één met een ambitieuze doelstelling. Yvonne Voets wilde er in 5 jaar tijd een toonaangevende salon van maken. Vanaf het eerste moment werd gekozen voor topkwaliteit. In medewerksters, maar vooral in de te voeren merken. Het schoonheidsinstituut wist het merk Ariane Inden, Dermalogica, Cuccio, Blézie, Florence Nails, BeauBronz en diverse andere merken aan zich te binden. Een keuze die heeft aangetoond dat kwaliteit door de klant wordt geaccepteerd.

Professionele behandelingen voor maximaal resultaat

Schoonheidsinstituut More Beautiful is een All-round beautysalon. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben vier vaste medewerksters die met de nieuwste methoden en producten moeten leren werken. (Bij)scholing is belangrijk om kennis en kunde up-to-date te houden en om je certificeringen te behouden. More Beautiful is ANBOS - gecertificeerd en als één van de weinigen in de regio gediplomeerd in definitieve ontharing en zorgverzekeraar erkend. Behandelingen in het gelaat zijn gewoon gratis, zij worden namelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Het feit dat wij samenwerken met de afdelingen dermatologie van de ziekenhuizen in deze regio zegt natuurlijk ook wat over het niveau waarop wij hier werken.

Het schoonheidsinstituut werkt samen met een gerenommeerd cosmetisch arts, die verantwoordelijk is voor behandelingen van o.a. Botulinetoxine ( Botox ) en Hyluronzuur en is aangesloten bij het NVCG Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, http://www.nvcg.nl .

Schoonheidsinstituut More Beautiful heeft veel te bieden. Je kunt er terecht voor de ‘top 3 behandelingen’: Microdermabrasie ( huidverjonging / huidvernieuwing ), Facial injectables ( anti-aging ) en definitief ontharen, maar ook voor resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen op niveau met de nieuwste technologieën op het gebied van huidveroudering.
De producten van Dermalogica ondersteunen dergelijke behandelingen van huidverjonging, huidherstel, ontspanning en dragen zorg voor een gave, stralende, egale huid. Dermalogica is al jarenlang pionier in het samenstellen van innovatieve formules voor de producten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet comedogeen. Ze bevatten geen afsluitende minerale oliën, noch lanoline, gedenatureerde alcohol en chemische geur- en kleurstoffen en zijn dierproefvrij. Graag tot ziens bij: Schoonheidsinstituut More Beautiful voor een stralende huid. Korvetstraat 3 Den Bosch. Tel: 073 522 48 58. Website: www.morebeautiful.nl. Webshop: NagelGroothandel. www.masternails.nl.

Foto's

Logo

More Beautiful in het kort

Diensten

Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

More Beautiful


Korvetstraat 3 5237 PS Den Bosch
073 522 4858 Klik om te bellen