LiKa Nail Center te Helmond


Lagedijk 10 5705 BZ Helmond
0492 751 756 Klik om te bellen

Over LiKa Nail Center te Helmond

LiKa Nail Center - Nagelsalon, Groothandel en Opleidingen

Over Ons

LiKa Nail Center staat bekend om haar kwaliteit en persoonlijke aandacht richting haar cursisten en klanten. Wij begeleiden je van begin tot eind en zelfs na je opleiding staan wij klaar om je te helpen en ondersteunen. Door onze uitgebreide kennis, ervaring en passie in de nagel- en wimper branche garanderen wij je een hoogwaardige opleiding tegen een zeer vriendelijke vergoeding. Omdat wij er zijn voor jou!
Ons doel is om jou succesvol te maken als nagelstylist.
Hoogwaardige opleidingen met veel persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit producten van o.a. BO.Nail, BO.Lash. Dat is gewoon de service van Lika Nail Center

Waarom LiKa Nail Center?

Door een tekort aan hoogwaardige opleidingen, service, persoonlijke aandacht en klantgerichtheid zijn wij ons opleidingsinstituut gestart.
Wij zijn van mening dat nagelstyling en visagie vakgebieden zijn en geen hobby’s die je zomaar even jezelf aan kunt leren! Een serieus vak waarin professionaliteit, grondige kennis en begrip noodzakelijk zijn.
Daarom zijn wij ook de samenwerking aangegaan met instanties die het vak erkend gaan maken. LiKa Nail Center werkt graag mee aan dit project. Erkenning is nodig om verwildernis van de beroepen tegen te gaan. Wij als nagelstylistes  zijn vakmensen, geen hobbyisten, we willen dat het vak gewaardeerd gaat worden.
Daarnaast werkt LiKa Nail Center met een hoge kwaliteit nagelproducten,  verder zijn in onze groothandel diversen producten te verkrijgen van o.a. Gelamour, Moyra, Korneliya, Barbicide, PNS en diversen verbruiksartikelen.


Wat kan LiKa Nail Center voor jou betekenen?

Wij zijn er om jou op te leiden, begeleiden en succesvol te maken binnen het vak. Dit doen we door onze opleidingen aan de nieuwste kwaliteitseisen te laten voldoen, bij te blijven binnen het vakgebied, te luisteren naar onze klanten en onze kwaliteit als bedrijf te blijven verbeteren. LiKa Nail Center is er voor jou! Ook na het afronden van je opleiding.
Regelmatig organiseren wij voor onze klanten; opfristrainingen, open dagen, introductieavonden en workshops om er voor te zorgen dat zij bij blijven binnen het vakgebied en daarmee hun kennis verbreden. Dus ben je reeds nagelstylist en wordt je klant bij LiKa Nail Center, dan kan ook jij mee profiteren van al de extra services! Wat rekenen wij daarvoor? Niks! Wij waarderen jou als klant en staan graag voor jou klaar! Of je nu een drukke salon hebt of het “voor erbij” doet, wij behandelen iedereen gelijk.

Foto's

karin

Diensten

Gellak
Kunstnagels
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Opleidingen
Polygel
Reparaties
Wimperextensions
Workshops

Onze locatie

LiKa Nail Center te Helmond


Lagedijk 10 5705 BZ Helmond
0492 751 756 Klik om te bellen