Just Love Them Nails


Appelgaarde 4 3181 PC Rozenburg
0681246909 Klik om te bellen

Over Just Love Them Nails

Ik help jou, zonder bang te hoeven zijn voor pijnlijke, beschadigde nagels, aan de mooiste nagels die niet loslaten of afbreken.

Ik werk met een merk uit Amerika dat in Nederland nog niet veel gebruikt wordt. In dit bedrijf is een eigen chemist aanwezig zodat alle producten zelf gemaakt worden wat ervoor zorgt dat het het beste van het beste is, met de beste hechting en de minste kans op allergien. Bedrijven van andere merken halen hun producten van buitenaf, bij andere bedrijven.

De nagels die ik maak, zijn niet dik maar wel super sterk en natuurlijk ook super mooi!

In de lockdown hebben mijn klanten natuurlijk wel heel veel uitgroei gekregen maar de nagels vielen er niet af. Dit in tegenstelling van nagels van andere salons, waar de nagels soms niet eens 4 weken netjes blijven zitten.

Ik werk hygienisch en heb zelfs een cursus gedaan voor het op de goede manier reinigen en ontsmetten van de salon en de materialen die ik gebruik.

Ik ben op de hoogte van de laatste nieuwe trends op het gebied van nail-art en kan maken wat mijn ogen zien. 

Bij mij in de salon krijg jij jouw eigen moment van ontspanning. Ik werk voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Ik neem de tijd voor jou en jouw nagels.

Foto's

Een set vanaf een voorbeeld maar wel met een eigen draai!

Diensten

Bruidsnagels
Gellak
Ibx
Kunstnagels
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Navullingen
Reparaties

Artikelen

Tijd en aandacht voor jou en jouw nagels

In heel veel salons gaat het erom dat er zoveel mogelijk klanten worden geholpen in zo'n kort mogelijke tijd. De kwaliteit van de natuurlijke nagels, de kunstnagels en jouw tijd staan daar niet voorop....

Onze locatie

Just Love Them Nails


Appelgaarde 4 3181 PC Rozenburg
0681246909 Klik om te bellen