JC Beauty Salon & Fashion


Belvédèrelaan 149 - 151 8043 LW Zwolle
038 707 4215 Klik om te bellen

Over JC Beauty Salon & Fashion

JC Cosmetics is onze overkoepelende naam. JC Beauty Salon, JC Nail Design én JC Beauty & Fashion zijn onder JC Cosmetics geschaard. Zodoende kunnen we alles beter monitoren en coördineren onder één naam JC Cosmetics.

JC Beauty Salon is onze salon. Onze salon heeft een zeer uitgebreid assortiment aan behandelingen. Manicure, pedicure, (kunst)nagel, gezicht,-, duo, combi behandeling, laserbehandeling, vetbevriezing etc. We hebben meerdere behandelruimtes, waardoor er meerdere behandelingen tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Onze salon heeft maar liefst 220 m²! We kunnen de afstand en veiligheid absoluut probleemloos realiseren en waarborgen. Een zeer deskundig team staat ter beschikking.

JC Nail Design is een organisatie wat zich constant beweegt en ontwikkelt in de markt. Focus ligt op het ontwikkelen van producten als zowél lessystemen. We staan voor kwaliteit en samenwerken.
JC Nail Design is een Multi line brand. Wij kunnen iedere stylist bieden waarmee ze willen gaan werken. We hebben niet alleen producten voor de nagelstyling, ook voor pedicure, body & beauty. JC Nail Design producten is geschikt voor alle gebruikers. Het merk is kwalitatief hoogwaardig en succesvol. Tevens geldt dit voor de Education afdeling. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat we op alle niveaus, van beginnen tot professionals, kunnen ondersteunen. We zijn een allround merk met enorm veel productkennis. We zijn actief met het ontwikkelen van onze producten en het delen van kennis. Door al deze kennis, kunnen we het optimale uit onze producten halen en hier ons absoluut mee onderscheiden.

JC Beauty & Fashion is onze kleding, tassen, sieraden en accessoires winkel. Fashion gaat uiteraard fantastisch samen met beauty vandaar dat we dit een uitstekende combinatie vinden. We vernieuwen snel de collectie, zowel met trend items als met een basic line collectie. We kopen “klein” in, zodat de collectie exclusief blijft.

We zijn een klein maar een zeer bedrijvig en ondernemend bedrijf, vandaar dat we alle stromingen onder één naam scharen, JC Cosmetics.

We nemen ons vak uitermate serieus en we zijn erg actief in ons vak. We nemen deel aan nationale en internationale trainingen en wedstrijden. We hebben verschillende prestigieuze prijzen in ontvangst mogen nemen en gewonnen. We zijn onder andere Grand Champion, Beste European Educator, Nationaal en Internationaal Jurylid. Een kleine collectie aan gewonnen prijzen staan opgesteld in onze etalage.

We geven nationale en internationale trainingen. We hebben een eigen lessysteem, met de daarbij horende kwaliteit producten, uitgezet in de nagelindustrie. We produceren ons eigen product, JC Nail Design. Zodoende zijn we telkens als eerste met de nieuwste technieken en kleuren op de markt. Constant ontwikkelen we nieuwe producten of passen we samenstellingen aan om altijd het perfecte en gewenste resultaat te kunnen geven.

De medewerkers van JC Cosmetics kunnen u overal mee helpen en u adviseren. Denk hierbij aan welke behandeling voor u geschikt is, als zowel het aanschaffen van producten. De medewerkers beheersen niet alleen alle technieken maar hebben ook kennis van de anatomie en pathologie. Hierdoor kunnen wij u te allen tijde een gedegen en betrouwbaar advies geven.

Daarnaast hebben we naast verschillende opleidingsinstituten, verkooppunten óok een zeer succesvol JC wedstrijdteam. En organiseren wij de grootste wedstrijd van Nederland Competition Nail IT!

We hebben de kennis, vaardigheden, technieken én producten om alle behandelingen uit te voeren. Vragen kunnen wij beantwoorden en een geschikte oplossing bieden voor ieder “probleem”.

We willen én blijven ons constant onderscheiden en stellen hier alles voor in werking.

“Ons motto is 50 + 50 is samen 100!”

Team
JC Cosmetics

JC Beauty Salon & Fashion is daarom al jarenlang, 50 + 50 = samen 100

Foto's

Nagel behandeling

JC Beauty Salon & Fashion in het kort

Diensten

Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

JC Beauty Salon & Fashion


Belvédèrelaan 149 - 151 8043 LW Zwolle
038 707 4215 Klik om te bellen