Healthy Beauty Me


Stelmakerstraat 13 9403 VB Assen
0612816665 Klik om te bellen

Over Healthy Beauty Me

 

In ons dagelijks leven zijn we vaak druk en regelmatig gestrest. Hierdoor vergeten we vaak te ontspannen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Bij Healthy Beauty Me kun je kiezen voor bijzondere momenten, momenten die jou helpen te ontspannen en het beste geven voor de huid.


Healthy Beauty Me staat voor: “uiterlijke schoonheid komt van binnenuit”. Wanneer jij je mooi voelt zul je dit ook aan de buitenkant uitstralen. De beleving van de behandelingen staan centraal en kwaliteit is vanzelfsprekend.
De salon biedt jou een warm welkom om je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en daardoor optimaal kunt genieten van jouw behandeling.

 

In de salon worden exclusieve merken met verzorgings- en lifestyleproducten verkocht. Om jezelf eens te verwennen of iemand anders blij te maken. Je kunt denken aan: huidverbeterende- en huidverzorgende cosmetica producten, lichaam- en badproducten, eau de parfum en geursachets. Daarnaast zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar in elk gewenst bedrag of een behandeling om andere mensen te kunnen verrassen!

Foto's

Healthy Beauty Me in het kort

Diensten

Gezichtsbehandelingen
Manicures
Nail art
Pedicure
Wenkbrauwen
Wimperlifting

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Healthy Beauty Me


Stelmakerstraat 13 9403 VB Assen
0612816665 Klik om te bellen