Fionails


Koperslager 1 3861 SJ Nijkerk gld
06 42997910 Klik om te bellen

Over Fionails

Bij Fionails staat kwaliteit, persoonlijk contact en passie centraal. We zijn een gezellige en vooral toegankelijke salon in Nijkerk. Als gediplomeerde nagelstyliste met erkende certificeringen en meer dan 15 jaar ervaring zorgen we dat jij altijd de deur uit loopt met perfect gelakte en op-en-top verzorgde nagels. In de loop van de jaren hebben wij onze expertise vergroot. Je kunt naast nagelbehandelingen nu ook bij ons terecht voor manicure, cosmetische voetverzorging en tanden bleken.

Je nagels worden bij Fionails gestyled volgens de laatste trends, technieken en natuurlijk met de beste merken verzorgd. Alle must haves, waanzinnige kleuren en de beste nagelproducten die wij gebruiken zijn van TS Nails en Anole. Beide merken zijn jong, innovatief, snelgroeiend en onderscheiden zichzelf op unieke wijze. Dankzij deze merken is het verzorgen van je handen een groot plezier! Om jou de beste kwaliteit te garanderen volgen wij ieder jaar diverse trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Om iedereen te kunnen voorzien van goed gestylde nagels en verzorging bieden wij verschillende soorten behandelingen. Denk hierbij aan, Kunstnagels, BIAB, Natural Nailtreatments, Gelpolis en manicure. Tegenwoordig verdwaal je tussen de verschillende soorten behandelingen. Ben je benieuwd naar welke behandelingen Fionails aanbiedt? Op onze website vind je al onze diensten!

“Fionails is meer dan alleen een Nagelsalon”

Foto's

salon

Fionails in het kort

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Natural Nail Treatment
Navullingen

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Fionails


Koperslager 1 3861 SJ Nijkerk gld
06 42997910 Klik om te bellen