Fanneke de Leeuw


Gagelstraat 4 5428 NB Venhorst
0652461845 Klik om te bellen

Over Fanneke de Leeuw

Wie ben ik.

Mijn naam is Fanneke, getrouwd en mama van 3 kinderen. Sinds 2017 run ik mijn eigen nagelstudio aan huis in Venhorst. Ik ben gespecialiseerd in de natuurlijke nagel, ik luister naar jouw wensen en samen gaan we werken om jou weer mooie nagels te geven, waar je trots op kunt zijn.

Onzeker over je nagels?

Hoe zou jij je voelen als je niet meer de hele dag je nagels weg hoeft te stoppen, omdat je je er zo onzeker door voelt? Hier samen mee aan de slag gaan, daar krijg ik zo onwijs veel energie van.

?Mijn passie is om ervoor te zorgen dat jij je weer mooi en zelfverzekerd voelt. Tijdens de behandeling sta jij centraal, zodat je niet alleen met mooie nagels, maar ook helemaal ontspannen en opgeladen de salon verlaat.

?Specialisaties

Ben jij een nagelbijter? Heb jij slappe, broze nagels die snel afbreken? Wil jij graag mooie gelakte nagels, waar je ook zeker 3-4 weken plezier van hebt? Of hecht gellak niet goed op je nagels? Heb je een trauma nagel? Misschien ben je juist toe aan een heerlijk ontspannende manicure en handmassage.

?Achtergrond

Na mijn nagelopleiding heb ik Anatomie en Pathologie van de natuurlijke nagel I en II gevolgd en met succes afgerond. Ik volg alle nieuwste technieken, producten en inzichten op de voet en volg regelmatig bijscholing.

Blijven leren is voor mij een must, zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe producten en technieken en ik jouw als klant het allerbeste kan bieden.

Afspraak maken?

Twijfel je of ik iets voor je kan doen? Of twijfel je of mijn manier van werken bij je past? Je kunt altijd een afspraak maken voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.

?Het is mogelijk om direct online een afspraak in te plannen op mijn website: www.fannekedeleeuw.com

Mijn openingstijden zijn: 

Maandag 9.00u. - 16.00u.

Woensdag 9.00u - 12.00u.

Donderdag van 9.00u- 16.00u.

Maandag of donderdagavond van 18.30u - 22:00u.

Neem gerust contact met mij op voor meer info.

Telefoonnummer: 06-52 461845

fanneke@fannekedeleeuw.com

Hopelijk tot snel.

Liefs

Fanneke

?

Life is not perfect, but your nails can be

Foto's

Fanneke de Leeuw in het kort

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Ibx
Manicures
Navullingen
Polygel
Reparaties

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Fanneke de Leeuw


Gagelstraat 4 5428 NB Venhorst
0652461845 Klik om te bellen