Enjoy My Nails


Schoolstraat 96 Heeze 5591 HM Heeze
06 21231356 Klik om te bellen

Keuze uit ruim 400 kleuren gellak
Ruim 30 jaar ervaring als allround nagelstyliste
Platinum & Gold Award winning nailboutique

Over Enjoy My Nails

Bij Nailboutique Enjoy my Nails geniet u van een heerlijk relax momentje voor uzelf, met koffie/thee en homemade lekkernij, terwijl uw nagels en handen professioneel worden verzorgt.

Gellak
Laat uw nagels lakken en verstevigen met 1 van de ruim 400 kleuren Colourgloss gellak. Geniet 21 dagen van mooi gelakte nagels en verzorgende handen.

Natuurlijke (beschadigde) nagels
Heeft u natuurlijke nagels met een (jarenlange) beschadiging? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de juiste behandelingen (IBX) en dagelijkse verzorging met de beste (Dadi'Oil) producten, herstellen we graag samen uw nagels zodat deze weer sterk en flexibel zijn.

BIAB & RIAB
Wil jij graag sterkere nagels? Kies dan voor de BIAB of RIAB. Beide verstevigen je nagels en houden ze flexibel. Geef je nagels een mooie nude look of combineer de versteviging van een BIAB of RIAB (Rubberbase) met een kleurtje.

Nieuwste technieken
Wij volgen jaarlijks diverse trainingen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van (natuurlijke) nagelverzorging, verlenging, versteviging en (nail art) trends.

Artistic Nail Design
Wij werken met Artistic Nail Design, het prestigieuze merk uit Amerika voor sterke, gezonde en langdurig houdbare nagels. Onze nailboutique heeft de Platinum Nailsalon certificering. Daar zijn we best trots op.

Gold Award
In juni 2023 hebben wij een Gold Award gewonnen bij de Nederlandse Nagelstudio Awards. Onze klanten beoordeelden ons met een 9.7. Veel klanten komen al (ruim 30 jaar) bij ons. Wij bouwen graag samen met jou aan een fijne, gezellige en persoonlijke langdurige relatie.

Jarenlange ervaring
Met ruim 30 jaar ervaring als allround nagelstyliste en International Educator kijken we graag samen met u naar een behandeling die het beste past bij uw natuurlijke nagels en dagelijkse bezigheden. U bent van harte welkom in onze sfeervolle nailboutique in Heeze.

Online afspraken inplannen
Voor vaste klanten is het mogelijk om zelf afspraken te maken via ons online boekingssysteem. Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment dat bij jou past.

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een informatieafspraak. Samen kijken we naar jouw nagels, bespreken jouw wensen en kiezen de behandeling die het beste bij jou past. Stuur een whatsapp berichtje, deze beantwoorden wij dezelfde dag. Als wij met klanten bezig zijn, nemen we de telefoon niet op omdat al onze aandacht gaat naar onze klanten tijdens de behandelingen.

Je bent van harte welkom bij Nailboutique Enjoy my Nails

Enjoy my Nails, Handmade with love

Foto's

Wendy Verharen

Enjoy My Nails in het kort

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Ibx
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Navullingen
Opleidingen
Reparaties
Workshops

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Certificeringen

Gold Award

Artistic Platinum Nail Salon

Team

Onze locatie

Enjoy My Nails


Schoolstraat 96 Heeze 5591 HM Heeze
06 21231356 Klik om te bellen