Enjoy My Nails


Schoolstraat 96 Heeze 5591 HM Heeze
0621231356 Klik om te bellen

Keuze uit ruim 400 kleuren gellak
Ruim 30 jaar ervaring als allround nagelstyliste
Platinum & Gold Award winning nailboutique

Over Enjoy My Nails

Bij Nailboutique Enjoy my Nails geniet u van een heerlijk relax momentje voor uzelf, met koffie/thee en homemade lekkernij, terwijl uw nagels en handen professioneel worden verzorgt.

Gellak

Laat uw nagels lakken en verstevigen met 1 van de ruim 400 kleuren Colourgloss gellak. En geniet ruim 21 dagen van mooi gelakte nagels en verzorgende handen.

Natuurlijke (beschadigde) nagels

Heeft u natuurlijke nagels met een (jarenlange) beschadiging? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de juiste behandelingen en dagelijkse verzorging met de beste producten, herstellen we graag samen uw nagels zodat deze weer sterk zijn.

Nieuwste technieken

Wij volgen jaarlijks diverse trainingen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van (natuurlijke) nagelverzorging, verlenging, versteviging en (nail art) trends. Wij zijn een Platinum Nailsalon (hoogtste certificering) van Artistic Nail Design en werken met hoogwaardige gepatenteerde en veilige producten uit Amerika.

Gold Award

In juni 2023 hebben wij een Gold Award gewonnen bij de Nederlandse Nagelstudio Awards. Onze klanten beoordeelden ons met een 9.7. Hier zijn wij super trots op en zeer dankbaar voor.

Jarenlange ervaring

Met ruim 30 jaar ervaring als allround nagelstyliste en International Educator kijken we graag samen met u naar een behandeling die het beste past bij uw natuurlijke nagels en dagelijkse bezigheden. U bent van harte welkom in onze sfeervolle Gold Award winning nailboutique in Heeze.

Online afspraken inplannen

Vaste klanten kunnen zelf afspraken inplannen via ons online boekingssysteem. Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment dat bij jou past.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een whatsapp berichtje. Deze beantwoorden wij graag dezelfde dag.

Tot ziens bij Nailboutique Enjoy my Nails

Enjoy my Nails, Handmade with love

Enjoy My Nails in het kort

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Ibx
Kunstnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Navullingen
Opleidingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Certificeringen

Gold Award

International Educator Artistic Nail Design

Winnaar Gold Award

Team

Onze locatie

Enjoy My Nails


Schoolstraat 96 Heeze 5591 HM Heeze
0621231356 Klik om te bellen