City-Nails en Beauty


Herenstraat 27 2511 CZ 's-Gravenhage
070 753 5235 Klik om te bellen

Over City-Nails en Beauty

Nagelsalon City-Nails en Beauty in Den Haag
De specialisten van onze nagelsalon in Den Haag laten uw huid, handen en nagels stralen! Gun uzelf een fijn verwenmomentje en kom langs bij nagelstudio City-Nails en Beauty in Den Haag Centrum voor een heerlijk behandeling. Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van verzorging, waaronder ook hand-, voet-, en nagelverzorging, zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Verwen uzelf én uw handen in onze nagelsalon in Den Haag
Handen en nagels zijn ons visitekaartje. Wij gebruiken ze om mensen te begroeten, om te gebaren tijdens gesprekken of om dingen aan te wijzen. U gebruikt ze eigenlijk de hele dag; schoonmaken, handen wassen of tassen vol met boodschappen dragen. Allemaal dagelijkse bezigheden die uw handen en nagels beschadigen en verzwakken. Zo krijgen ze dus behoorlijk wat te verduren. Onze handen zijn continu in beeld en verdienen dus niets minder dan het beste. Zou het niet fijn zijn als uw handen weer zacht aanvoelen en uw nagels er weer prachtig uitzien? Dat regelen we graag voor u, in onze nagelstudio in Den Haag Centrum, met een van onze vele verzorgende, verwennende behandelingen.

Onze professionele behandelingen
Het team van onze nagelsalon in Den Haag bestaat uit gediplomeerde en ervaren nagelstylisten. Met inmiddels vele jaren ervaring zijn wij van City-Nails en Beauty ondertussen gespecialiseerd in het zetten van kunstnagels, zowel acryl als gel. Onze behandelingen voeren wij altijd uit met de gedegen kwaliteit en hygiëne waar onze nagelstudio in Den Haag Centrum voor staat. Verder bieden wij ook andere beautybehandelingen aan, zoals wimperextensions en microblading.

Foto's

City-Nails en Beauty in het kort

Diensten

Opleidingen

In het weekend geopend

Ja

Certificeringen

Internationaal gediplomeerde nagelstylistes

Onze locatie

City-Nails en Beauty


Herenstraat 27 2511 CZ 's-Gravenhage
070 753 5235 Klik om te bellen