Beleza Nagelsalon


Windraak 3 6153 AA Windraak
06 11594833 Klik om te bellen

Gelnagels Biab en Riab behandeling
Gelpolish op voeten
Manicure ook voor mannen

Over Beleza Nagelsalon

Ik ben Priscillia de Groot en woon in het mooie Windraak samen met mijn partner en 2 kinderen. Ik ben 36 uur werkzaam bij de overheid.
Ik genoot altijd van mijn bezoekje bij mijn nagelstyliste, gezellig een praatje maken, een momentje voor mezelf nemen en naar huis gaan met mooie verzorgde nagels. Toen kwam de lockdown en kwam een abrupt einde aan deze bezoekjes. Ik ben op het internet tutorials gaan kijken en ben zelf aan de slag gegaan. Ik kwam tot de ontdekking dat mijn interesse steeds meer werd en ik ben gaan nadenken over een opleiding en een eigen salon aan huis.
Toen er eindelijk versoepelingen van de lockdown kwamen heb ik mij laten inschrijven bij Magic Nails in Sittard voor een cursus tot nagelstyliste.
Op 28 juli 2021 heb ik mijn certificaat in ontvangt genomen.
Ik volg diverse workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends en zal deze op mijn site delen.
Mijn salon is aan huis gevestigd. Mijn openingstijden zijn woensdag en donderdag van 9 tot 18 uur. In overleg andere dagen en tijdstippen bespreekbaar.
Je kunt mij bellen, whatsappen of via Messenger bereiken. Wanneer ik door omstandigheden niet kan opnemen bel ik je altijd zo snel mogelijk terug.
Veel plezier op mijn pagina

Foto's

Diensten

Biab
Bruidsnagels
Gellak
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Reparaties

Certificeringen

Magic Nails in Sittard

Artikelen

Seduction by Magnetic

Luxe producten voor thuis. *Een verleidelijke rijke handcrème, helpt de droge huid te verzachten, helpt de vochtbalans te herstellen en te verzorgen. Deze hand cream mask geeft net dat beetje...

Onze locatie

Beleza Nagelsalon


Windraak 3 6153 AA Windraak
06 11594833 Klik om te bellen