Beautystudio-79


Pluutstraat 79 8081 MG Elburg
06 13950491 Klik om te bellen

Nagelstyliste én schoonheidsspecialiste
Wekenlang gegarandeerd mooie nagels
Moderne salon aan huis in Elburg

Over Beautystudio-79

Wie is het gezicht achter Beautystudio-79?
Mijn naam is Ingrid Polinder, ik ben de eigenaresse van Beautystudio-79. Allereerst heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste behaald, waarna ik besloot om ook een opleiding tot nagelstyliste te volgen. Gecombineerd kan ik u dus meerdere beautybehandelingen aanbieden. Dit alles in mijn nieuwe en moderne studio aan huis in Elburg! Iedereen van 12 tot 99 jaar is van harte welkom.

Wat doet Beautystudio-79 voor uw nagels?
Ik maak de mooiste creaties van uw nagels. Ik werk op de natuurlijke
nagel met behulp van Biab als basis. Hiernaast gebruik ik gellak, populair door de lange draagtijd. Goed aangebrachte gellak blijft gemakkelijk 2 tot 3 weken mooi zitten. Al die tijd heeft u geen omkijken naar uw nagels. Het is uiteraard ook mogelijk om diverse vormen van nail-art te kiezen en zo uw nagels helemaal naar wens te laten maken. Bijvoorbeeld door de toevoeging van extra glitters, spidergel, chrome, baby boom, stickers of diamantjes. Ik kan de nagels daarnaast zowel mat als shiny voor u aflakken. Zo bereiken we precies het resultaat dat u voor ogen heeft.

Welke overige diensten biedt Beautystudio-79?
U kunt bij mij ook terecht voor alle behandeling van wenkbrauwen en wimpers. Kiest u bijvoorbeeld voor het epileren en/of verven van uw wenkbrauwen? Of gaat u liever voor een lash-lift of brow-lift? Ik zorg ervoor dat uw wimpers en wenkbrauwen nog sprekender worden en perfect passen bij uw gezicht en uitstraling. Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor waxbehandelingen. Dit is ideaal als u zich minder vaak wenst te ontharen maar toch graag gladde benen of oksels wilt. Waar het vaak al nodig is om u om de dag te scheren, houdt het resultaat bij waxen wel 3 tot 6 weken aan. Hiermee kunt u dus bijvoorbeeld glad uw (zomer)vakantie door, zonder tussentijds bij te hoeven werken.

Waarom kiest u voor Beautystudio-79?
Bij Beautystudio-79 vindt u niet slechts een ervaren en goed opgeleide
nagelstyliste, maar ook een schoonheidsspecialiste met veel ervaring. Als u zowel uw nagels als gezicht goed wilt laten verzorgen hoeft u slechts 1 afspraak te boeken, waarbij het mogelijk is om allerlei behandelingen te combineren. Gunt u zichzelf een ontspannen middag en maak direct een afspraak. Ik verwelkom u graag in mijn studio.

Omdat elke vrouw zo nu en dan een beautymiddag verdient

Foto's

Diensten

Biab
Gellak
Manicures
Navullingen
Reparaties
Waxen
Wenkbrauwen
Wimperlifting

Onze locatie

Beautystudio-79


Pluutstraat 79 8081 MG Elburg
06 13950491 Klik om te bellen