Beau4Nails


De Vroente 196 5672 TS Nuenen
06 41400359 Klik om te bellen

Over Beau4Nails

Beau4Nails is een moderne nagelsalon aan huis. Je kunt hier terecht voor acryl- en gelnagels, nagelversteviging, kleur gel-polish, nail art, luxe manicure behandelingen en nagelbijtarrangementen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in probleemnagels, zoals geribbelde, zwakke en ingescheurende nagels.

Jouw nagels worden compleet verzorgd door een gecertificeerde allround nagelstyliste. Bij nagelsalon Beau4Nails zijn dus alle kennis en vaardigheden aanwezig om jouw nagels en handen op een professionele manier te verzorgen.

Bij nagelsalon Beau4Nails is kwaliteit tot in de puntjes gegarandeerd. Er wordt alleen gewerkt met producten van uitstekende kwaliteit. Namens Beau4Nails heten wij je alvast van harte welkom.

Naast een nagelsalon, heeft Beau4Nails ook een opleidingscentrum waar iedereen het nagelvak kan leren. Ook worden er trainingen en workshops gegeven aan nagelstylistes die al meer ervaring hebben maar hun vaardigheden willen uitbreiden. De lessen worden gegeven in kleine groepen, maar privé lessen zijn ook mogelijk.

Tenslotte kun je bij Beau4Nails ook terecht voor nagelproducten via onze webwinkel.

Foto's

Beau4Nails

Beau4Nails in het kort

Diensten

Bruidsnagels
Ibx
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Opleidingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Beau4Nails


De Vroente 196 5672 TS Nuenen
06 41400359 Klik om te bellen