Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Bloemendaalseweg 23
    2061 CA Bloemendaal
  • 023-5252602

Dorette salon de beauté

Ontspannen en genieten in Bloemendaal
Met mooi weer staat de deur open en krijgen nieuwsgierige passanten koffie aangeboden op het bankje bij de voordeur. Bij Dorette salon de beauté, het huidverbeteringsinstituut aan de Bloemendaalseweg 23, heerst een toegankelijke en laagdrempelige sfeer. Iedereen is hier van harte welkom. Zo zijn er de tieners die last hebben van ontsierende puistjes, mannen of vrouwen die komen voor een ontharingskuur met IPL of voor een perfecte Brazilian en natuurlijk voor diverse professionele gezichtsbehandelingen, maar ook voor de algehele voet- en handverzorging met de producten van OPI.

Het verbeteren van de huid (anti-ageing) is het meest gewenst bij klanten. Dorette en haar team maken hiervoor gebruik van de exclusieve cosmeticamerken Evenswiss, Oolaboo en Ikari. Door intensieve behandelingen, zoals onder andere Hydradermabrasie HydraFacial en bindweefselmassage brengen zij de huid weer in optimale conditie, ondersteunt door de 100% natuurlijke voedingsupplementen van LavieSage, die de huid van binnenuit herstellen.
"We meten de huid met een echoscanner en zien en meten ook daadwerkelijk de huidverbetering na enkele maanden supplementeren . Door de combinatie LavieSage en ons behandelplan op maat en deskundig advies boeken we goede resultaten op het gebied van anti-ageing, eczeem, couperose, psoriasis".
Een goede samenwerking met de klant, daar kiest Dorette en haar team voor, want alleen door óók thuis de huid goed te verzorgen met de juiste producten, bereikt men het optimale resultaat.

De lente komt eraan dus… tijd voor mooie voeten. De wellnessbank voor een volledig ontspannende cosmetische voetverzorging met de producten van OPI is al zeer gewild bij haar klanten. Leuk detail: OPI is ook zeer geliefd bij wereldsterren als Madonna en Jennifer Lopez!

Gelcolor van OPI is een gel, maar draagt als een nagellak
De Musthave voor deze zomer !!!


Foto's van Dorette salon de beautéDeze nagelstudio in het kort

Diensten

  • Manicures

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja