sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Parallelweg 78
    2951 BT Alblasserdam
  • 06 27435359

Aneta Nailart

Probeer het en ervaar het "Transdermale Magnesiummassage"
Een tekort aan magnesium kan een rol spelen bij een scala aan klachten zoals vermoeidheid, fybromyalgie ( is een chronisch pijnsyndroom bestaande uit algemene spierpijn en spierstijfheid gepaard gaande met (soms extreme) vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijnen, angsten, depressies, allergieën, concentratie- en geheugenstoornissen, temperatuurverhogingen en darmklachten. Deze aandoening komt met name voor bij vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot 60 jaar). hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, koude handen en voeten, spierkrampen, rusteloze benen, psoriasis, eczeem, pre-mentrueel-syndroom, migraine en nog vele andere klachten. Dr. Carolyn Dean gaat in haar boek "The Magnesium Miracle" uitgebreid in op het verband met magnesium bij al deze klachten.
Door Zechnatural Spray oftewel Zechsnatural magnesiumoil op de huid te sprayen en in te masseren wordt magnesium opgenomen via de huid. Op deze manier wordt de hoeveelheid magnesium in de cellen vergroot, ook wel intracellulaire magnesiumspiegels genoemd.
Zechsnatural olie is het zuiverste magnesiumchloride ter wereld.!
Deze Magnesium Olie is 250 miljoen jaar oud en het meest zuivere magnesiumolie ter wereld. Het magnesiumchloride, de basis voor deze ‘olie', is nooit in contact geweest met de lucht en bevat dus ook geen verontreinigingen uit de lucht. Deze zuivere magnesiumchloride is beschikbaar via de Zechsnatural producten. U kunt bij ons terecht voor een manicure behandeling met een transdermale magnesiumchloride handmassage behandeling voor € 25


Aneta Nailart in het kort

Diensten

  • Manicures
  • Nail art
  • Navullingen
  • Reparaties

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja