Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Zuiderkerkstraat 11
    1601 AA Enkhuizen
  • 06-20420648

Bedazzled Hands & Nails

Kunstnagels vormen het spreekwoordelijke puntje op de i van uw handen. Ze geven uw handen net dat beetje meer. Want uw handen vormen uw visitekaartje, telkens weer.Verzorgde handen zijn meestal een eerste indruk die wij mensen zien, want mooie verzorgde handen en nagels zijn een lust voor het oog.Jammer genoeg zijn er maar weinig vrouwen onder ons die dag in, dag uit mooie handen en nagels hebben. Nagels kunnen breken en scheuren bij onze dagelijkse bezigheden.Nagelbijten of nagels die niet groeien komen vaak voor, toch liggen mooie handen en nagels binnen handbereik.
Bedazzled Hands & Nails bied u alles wat u verwacht van professionelle nagelverzorging. Nagels om van te houden en naar eigen smaak – nagelversteviging, nagelverlenging, spa manicue, spa pedicure, nail-art en versiering van teennagels – het is bij Bedazzled Hands & Nails allemaal mogelijk tegen een eerlijke prijs.
Eerlijkheid, kwaliteit en hygiene in de salon vind ik heel belangrijk. Daarom maak ik gebruik van afzuiging in mijn salon. Ook werk ik met een tafelafzuiging in mijn werktafel, om zoveel mogelijk vijlstof te vermijden. Ook de hygiene van uw handen is belangrijk. Om te voorkomen dat er bacterien en schimmels worden overgebracht gebruik ik voor iedere klant een persoonlijke vijlenset.
Wilt u mooie en verzorgde nagels? Kijk gerust rond op deze site van onze nagelstudio voor meer informatie over kunstnagels of neem contact op voor een vrijblijvend advies of over de mogelijkheden voor uw nagels.Diensten

  • Manicures
  • Nagelverlengingen
  • Nail art
  • Navullingen
  • Reparaties

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja