Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Oudaanstede 43
    5235 HE Maaspoort
  • 0626427769

Amanda's

Welkom bij Amanda's

 

Erkend nagelstyliste en pedicure:

Mijn naam is Amanda ik ben een goed opgeleide en erkende nagelstyliste, pedicur en kan als betrokken partner je wensen op nagelgebied realiseren. 

Salon Maaspoort Den Bosch: 

Amanda's in Den Bosch is gelegen in de wijk Maaspoort. Mijn specialisatie is het plaatsen van kunstnagels. Daarnaast geef ik manicure behandelingen en pedicure en verkoop ik producten, zoals nagellak en verzorgingsproducten.

Gediplomeerd pedicure en nagelstyliste:

Als gediplomeerd pedicure en nagelstyliste werk ik alleen met topmerken. Hygiëne is in mijn salon een must, zowel voor de klant als voor mij. Mijn salon is toegankelijk voor zowel vrouwen als mannen. Ik werk alleen op afspraak waardoor ik persoonlijk gericht werk kan leveren, perfect afgestemd op de wensen van het individu.

Trends:

Uiteraard ben ik op de hoogte van de nieuwste "trends" op het gebied van nagels. Zo is er bijvoorbeeld "gel lak". Een uitkomst voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen. Gel lak is er in verschillende mooie kleuren en blijft gegarandeerd twee à drie weken mooi en onbeschadigd. Bovendien verstevigt gel lak de natuurlijke nagel.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met me op. Amanda's kijkt graag met je mee naar leuke en mooie mogelijkheden op nagelgebied.

Bel gerust voor een afspraak en misschien, tot snel!

Ook te vinden op Facebook, linkedin, instagram en TwiterDiensten

  • Manicures
  • Nagelverlengingen
  • Nail art
  • Navullingen
  • Reparaties

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja