Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Bermweg 63
    2906 LB Capelle aan den ijssel
  • 0640031623

Nails! & Beauty! What Else?!

Herken je dat gevoel? Dat je na het werken, kinderen naar school brengen, boodschappen doen, koken, de hond uitlaten en het huis schoonmaken - snakt naar een momentje voor jezelf?
Maak dan een plekje vrij in je agenda, want een druk leven houd je alleen vol als je af en toe ook tijd neemt om te ontspannen. En waar kun je dat nu beter doen dan bij Nails! & Beauty! What Else?! Precies!
Where else?

Op vijftien minuten afstand van Rotterdam, bevindt zich in Capelle a/d IJssel de gloednieuwe studio van Nails! & Beauty! What Else?!. Na ruim acht jaar nagels zetten, vonden we het tijd voor verandering.
Daarom zijn wij vanaf nu een nagel én schoonheidssalon onder één dak. Nagelbijters, modellen en bruiden; iedere vrouw die zichzelf wil verwennen kan hier terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen voor gezicht en lichaam. Van hand- en voetverzorging tot permanent make-up, permanent ontharen, visagie en dieetbegeleiding.

Wat niet verandert, is de kwaliteit die Nails! & Beauty! What Else?! al jaren aan haar klanten levert. Hier is en blijft de klant koning(in). Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht; dat is waar het hier om draait. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor u, wordt er gewerkt met de topproducten van de merken OPI en Dermalogica. Dermalogica is niet alleen milieuvriendelijk en dierproefvrij, maar ook bekroond met vele awards en bejubeld door bekende sterren. Een veelgehoord misverstand is dat kunstnagels slecht zijn. Absoluut niet! Alleen de nagelstyliste kan slecht voor je nagels zijn en dat is bij Nails!& Beauty! What Else?! niet het geval...

Tot slot is een bezoek aan Nails & Beauty! What Else!? meer dan alleen een
verbetering voor het uiterlijk. Hier kom je helemaal tot rust; je hoeft even geen
aandacht te besteden aan man, kind of hond.
Nee, bij Nails! & Beauty! What Else?! draait het om jou!

Nails! & Beauty What Else?! is erg dankbaar voor de hechte band die zij de afgelopen jaren met haar klanten heeft opgebouwd en hoopt deze kring de komende jaren verder uit te breiden.

Het team van de studio zit niet stil!
Er wordt volop gewerkt aan het uitbreiden van de mogelijkheden bij Nails! & Beauty! What Else?!.

Door middel van cursussen en opleidingen zorgen wij ervoor, altijd op de hoogte te zijn
van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging.
Houd de website goed in de gaten...

Diensten

  • Manicures
  • Nagelverlengingen
  • Navullingen
  • Reparaties

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Ja