Seduction by Magnetic

Luxe producten voor thuis.

*Een verleidelijke rijke handcrème, helpt de droge huid te verzachten, helpt de vochtbalans te herstellen en te verzorgen. Deze hand cream mask geeft net dat beetje extra. Trekt snel in, heeft een vochtherstellend werking, is anti-aging en heeft een anti-oxidant. De geur van de lotion is een combinatie van lentebloesem, frisse bamboe en orchideeën.

*Een voedende cuticle cream behandeling speciaal voor zeer droge en gebarsten nagelriemen. De crème is zuinig in gebruik, een klein puntje is voldoende om de nagelriemen mee in te masseren. De crème is voor dagelijks gebruik. Ook te gebruiken voor kloven, voeten, droge/schrale lippen, droge ellebogen en huidinfecties zoals acne, eczeem en wonden.

*Deze dode zeezout peeling scrub heeft een vochtherstellende en vooral zuiverende werking. De huid wordt verjongd en gevoed. Salt peeling, vochtherstellende werking, zuiverende werking.

*Verzorg de huid rondom je nagels met natuurlijke oliën en laat ze glanzen van gezondheid. Deze olie werkt: Hydraterend.Verzorgend.Huid vernieuwend

*SEDUCTION GIFT BOX Deze prachtige luxe Seduction Gift Box is niet alleen prachtig om te zien maar ruikt ook nog eens heerlijk. Pure verleiding met het teder parfum van lentebloesem en frisse bamboe verrijkt met delicate orchideeën.De Gift Box bestaat uit de volgende mooie producten:

- Delicate Hand Lotion 50 ml

- Nourishing Cuticle Oil 15 ml

- Luxurious Hand Scrub 250 ml

- Rich Hand Cream & Mask 250 ml

Een manicure lijn met zorgvuldig geselecteerde producten in een mooie bewaarbox.

Op December 26, 2022