Tijd en aandacht voor jou en jouw nagels

In heel veel salons gaat het erom dat er zoveel mogelijk klanten worden geholpen in zo'n kort mogelijke tijd. De kwaliteit van de natuurlijke nagels, de kunstnagels en jouw tijd staan daar niet voorop. Dit zou prioriteit nummer 1 moeten zijn! Doordat er zoveel grote salons worden geopend waar je voor hele lage prijzen je nagels even snel kunt laten doen, veroorzaakt dat alleen maar problemen. De natuurlijke nagels worden heel slecht behandeld, ze worden vaak heel erg beschadigd en kapot gevijld. Dat is iets wat echt niet nodig is.

De natuurlijke nagels zijn zo ontzettend belangrijk voor de hechting van de kunstnagels. Er zou door iedere stylist voldoende zorg en aandacht gegeven moeten worden aan de natuurlijke nagels van de klant. Helaas is het zo dat er een vooroordeel is ontstaan, door salons die verkeerd werken en zonder diploma, dat de natuurlijke nagels altijd slechter worden van kunstnagels dragen. Dit komt puur door hoe er met de nagels wordt omgegaan. Als alles netjes volgens de regels wordt gedaan, blijven de natuurlijke nagels onbeschadigd, precies zoals het moet.

Een goede styliste met hart voor het vak, zorgt ervoor dat jouw nagels gezond blijven. Ga daarom niet naar die grotere salons waar je lekker goedkoop je nagels kunt laten doen maar ga naar een professionele salon. Maak de juiste keuze want dat voorkomt problemen.

Als jouw natuurlijke nagels zijn beschadigd door een styliste die niet weet wat hij of zij doet, duurt het heel erg lang voor de natuurlijke nagels weer gezond zijn, als er al niet blijvende schade is aangericht.

Op April 26, 2021