sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Zorg goed voor je handen

Met je handen in een schoonmaaksopje of afwaswater, kleding opvouwen, even een dweil over de vloer. Al die schoonmaakklussen doen we met grote regelmaat maar trek jij dan ook speciale handschoenen aan? Ik durf wel te zeggen dat dit meestal niet gebeurt, gewoon zo met de blote handen is veel makkelijker. Ik herken ook mijzelf hierin.

Bewustwording

Je zou eens een dagje bewust kunnen zijn wat je allemaal met je handen doet. Het start al met de wekker uit doen, de gordijnen openen. Ik kan je zo wel door de dag heen loodsen maar je kunt dit zelf vast wel invullen. Van typen op de computer of je telefoon tot huishoudklussen, van eten koken tot boodschappen doen. De handen hebben wat te verduren.

Toch vreemd dat we onze handen helemaal niet zo goed verzorgen met een goede verzorgende crème (want de meeste handcrèmes leggen een laagje óp je handen in plaats van een diepe verzorging). Ons haar moet goed zitten, onze huid glad en gezond. Maar onze handen...

Tijdens de vakantie hebben je handen wellicht wat minder te verduren gehad. Start nu weer goed en zorg goed voor je handen. Kies voor een weldadige manicure behandeling met een diep verzorgend masker. Of een kleurtje op de nagels met bijvoorbeeld CND Shellac (14-21 dagen systeem). Handen en nagels weer goed en intensief verzorgd, klaar voor de herfst die volgt op de zomer!

Op September 10, 2017