Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Artikel afbeelding

Welke kleur nagels kies jij?

Welke kleur kies jij voor je nagels? CND Shellac blijft 14-21 dagen perfect op je nagels in een kleur die bij jouw past. Best lastig om te kiezen uit al die geweldige kleuren. De Shellac collectie heeft zelfs meer dan 100 kleuren in het assortiment. Te veel om allemaal in de salon te hebben.

Kies je een pasteltint; licht blauw (creekside), mint groen (mint convertible) of licht grijs (cityscape). Pasteltinten zie je veel in het modebeeld van 2017. Zoete zachte kleuren die je versterkt met de kleur van je nagels.

Ben jij echt een liefhebber van jeans, dan zijn de kleuren eindeloos. Want eigenlijk passen alle kleuren wel bij deze kledingstijl. Denk eens aan rood (wildfire) of diepblauw (peacock plume). Je kunt je nagels ook veel stoerder kleuren natuurlijk. Dan is een donkere kleur met een glitter (nightglimmer) erin verwerkt ook een super keuze.

Er zijn natuurlijk ook vrolijke zomerkleuren zoals oranje (desert poppy), geel (bicycle yellow) en roze (sultry sunset). Ook gaaf om te combineren met een nailart op 1 of 2 detailnagels.

Zijn alle bovenstaande kleuren te druk of te opvallend dan kun je ook een nudekleur laten aanbrengen zoals een lichtbruintint (cocoa) of een goudtint (sugared spice).

Het allerleukste is natuurlijk dat je elke paar weken weer prachtige nagels hebt in een nieuwe kleur (of dezelfde omdat je zo’n fan ben van die ene tint).

Kies je kleur bewust

Houdt rekening met welk kleurtype je bent en je huidskleur. Ik geef je een voorbeeld; heb je een lichte huid dan staan pasteltinten met een zweem grijs of blauw heel mooi. Heb je een zongebruinde huid dan kunnen de nagels weer meer kleur hebben.

Zit jou favoriete kleur nog niet in onze collectie, geef dit dan aan, dan maken we samen een keuze en wordt deze toegevoegd aan ons assortiment.

Volg ons ook op facebook en instagram en blijf op de hoogte van de leukste en laatste nieuwtjes

Op July 18, 2017


Ingediend door Nagelstudio Harderwijk

Vosbergerhout 83, Harderwijk